Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.059 Çözümler 10 14 Haziran 2023 #1 Resimdeki gibi nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2023
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 14 Haziran 2023 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.059 Çözümler 10 14 Haziran 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler buradan yaptım.
Berkay Kiraz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet teşekkürler buradan yaptım.
Y YavuzUnal Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 220 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 laptopum var ekran kartım intel grafik kartı 520 ben afterburner yükledim fan hızını göstergeyi felan hiç bişeyi ayarlayamıyorum her şey sönük ve donunulmaz olarak duruyor sadece ayrlar ve kaydetme tuşuna basabiliyorum
laptopum var ekran kartım intel grafik kartı 520 ben afterburner yükledim fan hızını göstergeyi felan hiç bişeyi ayarlayamıyorum her şey sönük ve donunulmaz olarak duruyor sadece ayrlar ve kaydetme tuşuna basabiliyorum