sefai Centipat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 24 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #1 Bilgisiyarım aniden kapanıyor GPU sıcaklağı vb ayarları bilmiyorum en iyi sonucu alabilmem için MSI Afterburner uygulamasının ayarlarını kendi bilgisayarıma göre yapmama yardımcı olabilir misiniz?
Bilgisiyarım aniden kapanıyor GPU sıcaklağı vb ayarları bilmiyorum en iyi sonucu alabilmem için MSI Afterburner uygulamasının ayarlarını kendi bilgisayarıma göre yapmama yardımcı olabilir misiniz?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 15 Mayıs 2020 #2 Sistem özellikleri ve boşta sistem derece değerlerini atar mısınız. Artı 0 Eksi
M M@Q@ Decapat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 57 Yer Azerbaijan Baku Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2020 #3 Selam dostum Afterburner uzun iş biraz ayarı falan var. Sana tavsiyem CPUID HWMonitor kullan. Programı açtığın an bütün her şey gözünün önünde olacak. Artı 0 Eksi
Selam dostum Afterburner uzun iş biraz ayarı falan var. Sana tavsiyem CPUID HWMonitor kullan. Programı açtığın an bütün her şey gözünün önünde olacak.
Hürkan35 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 108 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2020 #4 Senin için bir vide çekip atacağım ayarlarımı göstermiş olurum hem. Dediğim gibi donanımsal bir bilgim yok. Deneyimlerime göre anlattım => Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Son düzenleme: 15 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Senin için bir vide çekip atacağım ayarlarımı göstermiş olurum hem. Dediğim gibi donanımsal bir bilgim yok. Deneyimlerime göre anlattım => Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .