Çok bilmiş :D Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #1 MSI ekran kartım var fakat Afterburner'ı nasıl doğru kullanacağımı bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
MSI ekran kartım var fakat Afterburner'ı nasıl doğru kullanacağımı bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #2 Amacınız ne tam olarak? OC yapmak mı istiyorsunuz, oyun içi FPS gibi değerlere mi bakmak istiyorsunuz?
Amacınız ne tam olarak? OC yapmak mı istiyorsunuz, oyun içi FPS gibi değerlere mi bakmak istiyorsunuz?
Quboy Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 Technopat'ın zaten bir rehberi var. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat'ın zaten bir rehberi var. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 391039 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 1.285 Makaleler 1 Çözümler 2 10 Ocak 2021 #4 Technopatın rehberini kullanın. Bizzat ben kullandım.
Çok bilmiş :D Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 10 Ocak 2021 #5 Quboy dedi: Technopat'ın zaten bir rehberi var. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeterli olmadı! Proğram üzerindeki saat hızı enerji vs. Daha detaylı anlatım lazım.
Quboy dedi: Technopat'ın zaten bir rehberi var. Buyurun: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam bu yeterli olmadı! Proğram üzerindeki saat hızı enerji vs. Daha detaylı anlatım lazım.