SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.155 Makaleler 3 Çözümler 61 19 Şubat 2021 #1 Oyun içinde iken sol üst tarafta FPS, kullanımlar ve sıcaklıkların olmasını istiyorum. Ayarları nasıl yapacağım?
Oyun içinde iken sol üst tarafta FPS, kullanımlar ve sıcaklıkların olmasını istiyorum. Ayarları nasıl yapacağım?
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 19 Şubat 2021 #2 Bu videoyu izleyerek yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoyu izleyerek yapabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 19 Şubat 2021 #3 İstediğin özelliklerin yanındaki tike basıp OSD göstere basmanız yeterli.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.155 Makaleler 3 Çözümler 61 19 Şubat 2021 #4
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.736 Makaleler 5 Çözümler 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 SiyahPassat dedi: Eki Görüntüle 886225 Genişletmek için tıkla... Yukarıdan izleme bölümünü seçip neyin gözükmesini istiyorsan tiki açıp OSD de göster demelisin.
SiyahPassat dedi: Eki Görüntüle 886225 Genişletmek için tıkla... Yukarıdan izleme bölümünü seçip neyin gözükmesini istiyorsan tiki açıp OSD de göster demelisin.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.155 Makaleler 3 Çözümler 61 19 Şubat 2021 #6 Recx and Flex dedi: İstediğin özelliklerin yanındaki tike basıp OSD göstere basmanız yeterli.Eki Görüntüle 886218 Genişletmek için tıkla... Orada bilmediğim kavramlar var hocam. Ben sadece kullanım değerleri, ısı ve FPS görmek istiyorum. Hangilerine tik atayım?
Recx and Flex dedi: İstediğin özelliklerin yanındaki tike basıp OSD göstere basmanız yeterli.Eki Görüntüle 886218 Genişletmek için tıkla... Orada bilmediğim kavramlar var hocam. Ben sadece kullanım değerleri, ısı ve FPS görmek istiyorum. Hangilerine tik atayım?
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 19 Şubat 2021 #7 SiyahPassat dedi: Eki Görüntüle 886225 Genişletmek için tıkla... İzleme seçeneğine tıklaman gerekli.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.736 Makaleler 5 Çözümler 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #8 SiyahPassat dedi: Orada bilmediğim kavramlar var hocam. Ben sadece kullanım değerleri, ısı ve FPS görmek istiyorum. Hangilerine tik atayım? Genişletmek için tıkla... Hocam tet tek söylüyorum: GPU sıcaklığı: Ekran kartı sıcaklığı. GPU kullanımı: Ekran kartı kulllanım yüzdesi. Bellek kullanımı: VRAM kullanımı. CPU temperature: İşlemci sıcaklığı. CPU usage: İşlemci kullanım yüzdesi. CPU clock: İşlemci saat hızı. RAM usage: RAM kullanımı. FPS: Kare hızı. Bunlara tik atıp OSD de göster demelisin.
SiyahPassat dedi: Orada bilmediğim kavramlar var hocam. Ben sadece kullanım değerleri, ısı ve FPS görmek istiyorum. Hangilerine tik atayım? Genişletmek için tıkla... Hocam tet tek söylüyorum: GPU sıcaklığı: Ekran kartı sıcaklığı. GPU kullanımı: Ekran kartı kulllanım yüzdesi. Bellek kullanımı: VRAM kullanımı. CPU temperature: İşlemci sıcaklığı. CPU usage: İşlemci kullanım yüzdesi. CPU clock: İşlemci saat hızı. RAM usage: RAM kullanımı. FPS: Kare hızı. Bunlara tik atıp OSD de göster demelisin.