MSI Afterburner nasıl kullanılır?

Omerk.

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus H610M-K D4 Anakart - i3 12100 İşlemci - 16 gb 3200 Ram- 6 gb gtx 1660 Ekran Kartı
Arkadaşlar merhaba kafama takılan Afterburner programini illa yüklemek ve oyundan önce acmak mi gerekiyor. Program yüklemeyince ekran karti fan hizini kendisi ayarlamiyor mu?

Arkadaşlar merhaba kafama takılan Afterburner programini illa yüklemek ve oyundan önce acmak mi gerekiyor. Program yüklemeyince ekran karti fan hizini kendisi ayarlamiyor mu?

Yüklemek zorunda değilsiniz ekran kartınız fan hızını kendisi ayarlayacaktır zaten.

Önceden açacaksın AfterBurner'ı. Sonra ayarları yap. Bitti.

Oyuna girmeden önce açmalısınız.

Programi yuklemeyince fan hizini kendisi ayarlamiyor mu? Ben programla ugrasmak istemiyorum.

Programi yuklemeyince fan hizini kendisi ayarlamiyor mu? Ben programla ugrasmak istemiyorum.

Varsayılan fan ayarı otomatiktir. MSI Afterburner kullanmak zorunda değilsiniz.

Cevap icin sagolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…