Sıradanbiri3498 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 220 9 Aralık 2024 #1 FPS test videosu çeken bir kanalda bu arayüze sahip bir test programı gördüm. Hangi program olduğunu bilen var mı? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 252,6 KB · Görüntüleme: 55
FPS test videosu çeken bir kanalda bu arayüze sahip bir test programı gördüm. Hangi program olduğunu bilen var mı?
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2024 #2 Sıradanbiri3498 dedi: FPS test videosu çeken bir kanalda bu arayüze sahip bir test programı gördüm. Hangi program olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz layoutları genelde RTSS ile yapıyorlar.
Sıradanbiri3498 dedi: FPS test videosu çeken bir kanalda bu arayüze sahip bir test programı gördüm. Hangi program olduğunu bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bu tarz layoutları genelde RTSS ile yapıyorlar.
Sıradanbiri3498 Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 220 9 Aralık 2024 #3 Angarya_messi dedi: Bu tarz layoutları genelde RTSS ile yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan tasarım yapmak gerekiyor gibi bir durum sanırım.
Angarya_messi dedi: Bu tarz layoutları genelde RTSS ile yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Sıfırdan tasarım yapmak gerekiyor gibi bir durum sanırım.
Angarya_messi Kilopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 787 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Oyun oynayacaksanız iş laptobu almayın Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2024 #4 Sıradanbiri3498 dedi: Sıfırdan tasarım yapmak gerekiyor gibi bir durum sanırım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, ya da internette hazır paylaşım yapan kişiler varsa onları da kullanabilirsiniz.
Sıradanbiri3498 dedi: Sıfırdan tasarım yapmak gerekiyor gibi bir durum sanırım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, ya da internette hazır paylaşım yapan kişiler varsa onları da kullanabilirsiniz.