MSI Afterburner olmadan ekran kartı fanlarını kontrol etmek

8TURK8

Hectopat
Daha fazla  
MSI Afterburner kurmadan önce ekran kartı fanlarım çalışmıyordu. MSI Afterburner'i indirdim ve ekran karti fanlarını açabiliyorum. Fakat bilgisayari her actigimda MSI Afterburner programini acmak zorunda kalıyorum.
Bunu MSI Afterburner'siz veya farklı bir yoldan nasıl çözerim?

MSI Afterburner programını aç. Ekran kartı modelinin yazılı olduğu orta bölüme odaklan ve gözlerini yavaşça sola doğru kaydır. 😁 Startup yazan kısmın altında bulunan windows logosuna tıkla artık programı açmadan, bilgisayarını her açtığında kaydettiğin ayarları otomatik uygulayacak.

Bazı MSI ekran kartları 60 dereceden sonra çalışmaya başlıyor ya da 60 dereceye kadar tek fan
kullanıyor. Bence bırakın böyle kalsın hem fan ömrü korunmuş da olur.

Arkadaşların dediği gibi Afterburner programını Windows başlangıcında devre dışı bırakabilirsin. Ekran kartın AMD modeli ise sürücü programından ayarlayabiliyorsun fakat sadece sıcaklığa göre ayar oluyor.

MSI Afterburner programını aç. Ekran kartı modelinin yazılı olduğu orta bölüme odaklan ve gözlerini yavaşça sola doğru kaydır. 😁 Startup yazan kısmın altında bulunan windows logosuna tıkla artık programı açmadan, bilgisayarını her açtığında kaydettiğin ayarları otomatik uygulayacak.
Teşekkurler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı