Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #1 Bende ''OSD Ekranında Göster'' diye bir şey yok. Dosya Ekleri Adsız.png 342,8 KB · Görüntüleme: 825
Swind Kilopat Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #3 Güncel değilmiş, güncelledim teşekkür ederim.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Ağustos 2017 #4 Swind dedi: Güncel değilmiş, güncelledim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü yani?
Swind dedi: Güncel değilmiş, güncelledim teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü yani?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Ağustos 2017 #6 MSI Afterburner'ı kurarken Rivatuner Statistics Server kurulumunu da yapmadığınızda oluşur genelde. MSI Afterburner kurarken RSS'yi de kurmalısınız. Sonradan kurduğunuzda aktifleşmezse komple kaldırıp tek kurulumda ikisini birden kurun.
MSI Afterburner'ı kurarken Rivatuner Statistics Server kurulumunu da yapmadığınızda oluşur genelde. MSI Afterburner kurarken RSS'yi de kurmalısınız. Sonradan kurduğunuzda aktifleşmezse komple kaldırıp tek kurulumda ikisini birden kurun.