M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #1 MSI Afterburner OSD'de göster seçeneğine basamıyorum. Üstte grafik ayarlarını aktif hale getirmek için kutucuğu işaretleyin yazıyor ama tıklayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2023
MSI Afterburner OSD'de göster seçeneğine basamıyorum. Üstte grafik ayarlarını aktif hale getirmek için kutucuğu işaretleyin yazıyor ama tıklayamıyorum.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #2 Seçtiğiniz özelliğin hemen solunda tik olacaktır. Kenar çizgileri siyah olması lazım. Oraya tıklayıp tekrar dener misiniz?
Seçtiğiniz özelliğin hemen solunda tik olacaktır. Kenar çizgileri siyah olması lazım. Oraya tıklayıp tekrar dener misiniz?
I i2c Yoctopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Kasım 2023 #3 Acmak istediginiz secenegi tik yaptiniz mi?
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #4 furkan4848 dedi: Seçtiğiniz özelliğin hemen solunda tik olacaktır. Kenar çizgileri siyah olması lazım. Oraya tıklayıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor.
furkan4848 dedi: Seçtiğiniz özelliğin hemen solunda tik olacaktır. Kenar çizgileri siyah olması lazım. Oraya tıklayıp tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor.
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #5 M.Aurelius dedi: OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? i2c dedi: Acmak istediginiz secenegi tik yaptiniz mi? Eki Görüntüle 2003985 Genişletmek için tıkla... arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım.
M.Aurelius dedi: OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? i2c dedi: Acmak istediginiz secenegi tik yaptiniz mi? Eki Görüntüle 2003985 Genişletmek için tıkla... arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım.
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #6 akın_bey dedi: Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım. Eki Görüntüle 2003993 Genişletmek için tıkla... Evet buna tıklayamıyorum. Galiba oyun içinde gözükmesi için buna tiklamam lazım dimi?
akın_bey dedi: Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım. Eki Görüntüle 2003993 Genişletmek için tıkla... Evet buna tıklayamıyorum. Galiba oyun içinde gözükmesi için buna tiklamam lazım dimi?
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #7 M.Aurelius dedi: OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'in yanında bulunan tike tıklayın. Kenarları siyah olacaktır o zaman OSD göster butonuda açılacaktır.
M.Aurelius dedi: OSD'de göster solunda kutucuk var ama silik gözüküyor üstüne tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam FPS'in yanında bulunan tike tıklayın. Kenarları siyah olacaktır o zaman OSD göster butonuda açılacaktır.
akın_bey Hectopat Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 268 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #8 M.Aurelius dedi: Evet buna tıklayamıyorum. Galiba oyun içinde gözükmesi için buna tiklamam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... RivaTuner yüklü mü MSI Afterburner ile kuruluyor.
M.Aurelius dedi: Evet buna tıklayamıyorum. Galiba oyun içinde gözükmesi için buna tiklamam lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... RivaTuner yüklü mü MSI Afterburner ile kuruluyor.
M.Aurelius Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2023 #9 akın_bey dedi: RivaTuner yüklü mü MSI Afterburner ile kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Evet kurulu
akın_bey dedi: RivaTuner yüklü mü MSI Afterburner ile kuruluyor. Genişletmek için tıkla... Evet kurulu
I i2c Yoctopat Katılım 2 Kasım 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Kasım 2023 #10 akın_bey dedi: Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım. Eki Görüntüle 2003993 Genişletmek için tıkla... O tiki acmadan, aktif edemiyorsun. Farkindayiz.
akın_bey dedi: Silip tekrar yüklemeyi denedin mi? arkadaş bu ayardan bahsediyor sanırım. Eki Görüntüle 2003993 Genişletmek için tıkla... O tiki acmadan, aktif edemiyorsun. Farkindayiz.