MSI Afterburner otomatik overclock nasıl kapatılır?

Omer Ç

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, MSI Afterburner indirdim. Sadece sıcaklık ve kullanım değerlerini görmek istiyorum fakat uygulama overclock yapıyor. Ekran kartını 700 hıza sabitliyor. Bunun yüzünden oyunlarda 700 hızda çalışıyor ve FPS düşüşü yaşıyorum. Nasıl kapatabilirim overclock yerini? Fazla anlamam bu işten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan Speed var onu indir biraz düzelmezse yaz tekrar.

Olayı yanlış anladınız galiba şimdi ben bu uygulamayı ekran kartı ve işlemci sıcaklığını görmek için indirdim fakat Afterburner'i her açtığımda otomatik bir şekilde 700 ve 800 MHz'a sabitlenmiş geliyor ben bunu sabitlemek istemiyorum ne kadar kullanıyorsa kullansın ekran kartı kendini fakat Afterburner bunu sabitliyor.

Olayı yanlış anladınız galiba şimdi ben bu uygulamayı ekran kartı ve işlemci sıcaklığını görmek için indirdim fakat Afterburner'i her açtığımda otomatik bir şekilde 700 ve 800 MHz'a sabitlenmiş geliyor ben bunu sabitlemek istemiyorum ne kadar kullanıyorsa kullansın ekran kartı kendini fakat Afterburner bunu sabitliyor.
Ayarları sıfırlama vardı ana ekranda, ona tıklayınca da düzelmiyor mu?

Yok ben overclock yapmasını bilmiyorum o yüzden hızı arttırmıyoruk otomatik kendisi arttırma yok mu?
şuna bir tıklayın eğer düzelmiyorsa, bios üzerinden otomatik oc yapıyor olabilir bir ara benimde başıma gelmişti, biosu default ayarlara döndürünce düzeliyor ( bios üzerinde oc dışında bir ayar yaptıysanız onlarda default haline döner bilginiz olsun ).

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (51).png
    Ekran Görüntüsü (51).png
    18,9 KB · Görüntüleme: 40
Şuna bir tıklayın eğer düzelmiyorsa, BIOS üzerinden otomatik OC yapıyor olabilir bir ara benim de başıma gelmişti, BIOS'u default ayarlara döndürünce düzeliyor ( BIOS üzerinde OC dışında bir ayar yaptıysanız onlarda default haline döner bilginiz olsun ).

Afterburner'de işaretlediğim yer var ya arkadaşlar orası sabit ben overclock yapmasını bilmiyorum oyuna girdiğim zaman GTA 5 işaretledim GPU 700 hıza sabitliyor bu sabitlemeyi nasıl kapatırım?

Dosya Ekleri

• IMG_20231222_120259.jpg
    IMG_20231222_120259.jpg
    412,6 KB · Görüntüleme: 26
Afterburner'de işaretlediğim yer var ya arkadaşlar orası sabit ben overclock yapmasını bilmiyorum oyuna girdiğim zaman GTA 5 işaretledim GPU 700 hıza sabitliyor bu sabitlemeyi nasıl kapatırım?
Dediğim yere tıkladın mı? Bilmene gerek yok sıfırlar tüm ayarları o dediğin tuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı