2 252436 Hectopat Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 223 Çözümler 1 15 Haziran 2019 #1 MSI Afterburner programıyla overclock scanner yaptım ve test sonuçlarını kaydedip kapattım. Videoda da görmüştüm tarama sonrası Core Clock (Mhz) bölümü "Curve" olarak ayarlandı. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Programı tekrar yüklesem bu değişir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
MSI Afterburner programıyla overclock scanner yaptım ve test sonuçlarını kaydedip kapattım. Videoda da görmüştüm tarama sonrası Core Clock (Mhz) bölümü "Curve" olarak ayarlandı. Bu bir sıkıntı yaratır mı? Programı tekrar yüklesem bu değişir mi?
Çözüm Reno 18 Haziran 2019 Hayır, yapılan işlemler sonrası olması gereken bir ibare o. Sol alt tarafta bulunan ''Startup'' kutucuğunu aktif olarak seçerek programı kullanın.
Hayır, yapılan işlemler sonrası olması gereken bir ibare o. Sol alt tarafta bulunan ''Startup'' kutucuğunu aktif olarak seçerek programı kullanın.
Reno Kilopat Katılım 1 Ağustos 2015 Mesajlar 477 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2019 #2 Hayır, yapılan işlemler sonrası olması gereken bir ibare o. Sol alt tarafta bulunan ''Startup'' kutucuğunu aktif olarak seçerek programı kullanın. Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, yapılan işlemler sonrası olması gereken bir ibare o. Sol alt tarafta bulunan ''Startup'' kutucuğunu aktif olarak seçerek programı kullanın.