serkanxa Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 213 Yer Bursa 3 Kasım 2023 #1 Merhaba. Oyun oynarken FPS değerlerini görmek için MSI Afterburner kurdum. Sadece CPU ve GPU sıcaklığı görmek istiyordum. MSI Afterburner ekranında elim overclocking scanner simgesini değdi. Bilgisayarıma yanlışlıkla overclocking yapılmış mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2023
Merhaba. Oyun oynarken FPS değerlerini görmek için MSI Afterburner kurdum. Sadece CPU ve GPU sıcaklığı görmek istiyordum. MSI Afterburner ekranında elim overclocking scanner simgesini değdi. Bilgisayarıma yanlışlıkla overclocking yapılmış mıdır?
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 3 Kasım 2023 #2 Altta default moda alma tuşu var yanlışlıkla yaptıysan bile ona basarak fabrika hızına çevirebilirsin.
Altta default moda alma tuşu var yanlışlıkla yaptıysan bile ona basarak fabrika hızına çevirebilirsin.
serkanxa Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 213 Yer Bursa 3 Kasım 2023 #3 Dessa dedi: Altta default moda alma tuşu var yanlışlıkla yaptıysan bile ona basarak fabrika hızına çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O hangi tuş? ve program files 86x msı afterburner prfofiles içindeki dosyaları sildim yardımcı olursan sevinirim
Dessa dedi: Altta default moda alma tuşu var yanlışlıkla yaptıysan bile ona basarak fabrika hızına çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O hangi tuş? ve program files 86x msı afterburner prfofiles içindeki dosyaları sildim yardımcı olursan sevinirim
Dessa Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Şubat 2015 Mesajlar 2.053 Çözümler 32 3 Kasım 2023 #4 serkanxa dedi: O hangi tuş? ve program files 86x msı afterburner prfofiles içindeki dosyaları sildim yardımcı olursan sevinirim Genişletmek için tıkla... Şöyle yap hiç uğraşma programı kaldır.
serkanxa dedi: O hangi tuş? ve program files 86x msı afterburner prfofiles içindeki dosyaları sildim yardımcı olursan sevinirim Genişletmek için tıkla... Şöyle yap hiç uğraşma programı kaldır.