MSI Afterburner oyun değerleri iyi mi?

İşletim sistemi
Windows 10

TR Mustopat

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 3200 MHz CL16
SSD veya HDD modeli
MSI SPATIUM M450 PCIe 4.0 NVMe M.2 500GB SSD (3600
Ekran kartı
Asus RTX 3060 TI Dual Mini
Anakart
ASUS PRIME B450M-K II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Görüntülerdeki değerler iyi mi acaba? R6 da anlık kasmalar oluyor. R6 da ayarlar Ultra, PUBG de doku ve kenar yumuşatma yüksek diğer ayarlar en düşükte oynuyorum. Monitörüm 60 Hz.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (13).jpg
    244,4 KB · Görüntüleme: 68
  • Ekran Görüntüsü (14).jpg
    204 KB · Görüntüleme: 70
  • Ekran Görüntüsü (14.5).jpg
    284,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Ekran Görüntüsü (15).jpg
    299,6 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Görüntüsü (17).jpg
    254,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Ekran Görüntüsü (19).jpg
    252,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (21).jpg
    199,7 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Görüntüsü (22).jpg
    216,7 KB · Görüntüleme: 62
Hocam çok bilmiyorum ama sıcaklıklar 1 tık fazla gibi kendi bilgisayarımda şahsen 80 civarını nadiren geçiyor.

İşlemcin yanıyor. Bu şekilde kullanma dostum. İşlemci soğutucun yok mu?

Monitörün 60 Hz ise bu FPS'lere neden çıkıyorsun? Zaten göremeyeceksin. O yüzden boşuna yorma bilgisayarı 60 FPS'ye sabitle.

İşlemci soğutucusu ve yüksek hzli bir monitör al kardeşim.

Son düzenleme:
Evercool Cs-1156 diye bir soğutucu var hocam ama yenisini mi almak gerekir? Yani şuan para verebilecek durumda değilim maliyetsiz bir çözüm yolu yok mudur acaba hiç? En azından geçici bir süreliğine soğutucu alana kadar.

Ekran kartıda yer yer 80'i geçmiş zaten işlemci yanıyor. İşlemciye Termal macun yenilemesi yapmadıysanız yakın zamanda kesinlikle yapın. Fanları iyice temizleyin.

Hocam para biriktirip mutlaka ya sıvı soğutma ya da kule tipi güzel kaliteli bir şey alın kullandığınız şey işlemci stok fanı gibi bir şey. Kullanımınız ömür kısaltıyor.

Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB Hava Soğutucu

Bu tarz bir soğutucu al dostum acil. O sıcaklıklarla oyun oynama.

Ama önce dediğim gibi oyunlarını 60FPS'ye sabitle. PC'yi yormanın anlamı yok. Monitör aldığın zaman serbest bırakırsın FPS'yi.

Ekran kartıda yer yer 80'i geçmiş zaten işlemci yanıyor. İşlemciye Termal macun yenilemesi yapmadıysanız yakın zamanda kesinlikle yapın. Fanları iyice temizleyin.
Hocam sistemi alalı daha 4 ay kadar oldu. O zaman termal macun yenilemesi ve temizlik yapılmıştı ama.

Bu arada o sogutucuyuı cıkarın direkt stok sogutucuyu takın kim sattıysa dolandırmış sizi berbat bir sogutucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…