TR Mustopat Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Solo il GALA dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB Hava Soğutucu Bu tarz bir soğutucu al dostum acil. O sıcaklıklarla oyun oynama. Ama önce dediğim gibi oyunlarını 60FPS'ye sabitle. PC'yi yormanın anlamı yok. Monitör aldığın zaman serbest bırakırsın FPS'yi. Genişletmek için tıkla... 180 Hz aldım hocam dağıtıma çıkmış bugün gelecek akşama doğru kullanmaya başlarım büyük ihtimal.
Solo il GALA dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB Hava Soğutucu Bu tarz bir soğutucu al dostum acil. O sıcaklıklarla oyun oynama. Ama önce dediğim gibi oyunlarını 60FPS'ye sabitle. PC'yi yormanın anlamı yok. Monitör aldığın zaman serbest bırakırsın FPS'yi. Genişletmek için tıkla... 180 Hz aldım hocam dağıtıma çıkmış bugün gelecek akşama doğru kullanmaya başlarım büyük ihtimal.
Solo il GALA Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 201 23 Kasım 2024 #12 Bunu da alabilirsin dostum iyi markadır. Deepcool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri Bu da iyidir. https://www.hepsiburada.com/arctic-...emci-sogutucu-ar-acfre00123a-pm-HBC000062YGPT TR Mustopat dedi: 180 Hz aldım hocam dağıtıma çıkmış bugün gelecek akşama doğru kullanmaya başlarım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullan kardeşim. İyi bir soğucutuda al acil.
Bunu da alabilirsin dostum iyi markadır. Deepcool AK400 İşlemci Soğutucu Fiyatları ve Özellikleri Bu da iyidir. https://www.hepsiburada.com/arctic-...emci-sogutucu-ar-acfre00123a-pm-HBC000062YGPT TR Mustopat dedi: 180 Hz aldım hocam dağıtıma çıkmış bugün gelecek akşama doğru kullanmaya başlarım büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullan kardeşim. İyi bir soğucutuda al acil.
TR Mustopat Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #13 yusuf_emir_cnd dedi: işlemciniz yanıyor güç kısıtlaması uygulayın yada hava sogutucu alın bu kadar para vermeye gerek yok tek fanlı hava sogutmalar da gayet yeterli olur 5600 için Genişletmek için tıkla... Güç kısıtlaması dediğin ne oluyor hocam, biraz açabilir misin?
yusuf_emir_cnd dedi: işlemciniz yanıyor güç kısıtlaması uygulayın yada hava sogutucu alın bu kadar para vermeye gerek yok tek fanlı hava sogutmalar da gayet yeterli olur 5600 için Genişletmek için tıkla... Güç kısıtlaması dediğin ne oluyor hocam, biraz açabilir misin?
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #14 TR Mustopat dedi: Güç kısıtlaması dediğin ne oluyor hocam, biraz açabilir misin? Genişletmek için tıkla... bios uzerinden işlemcinin kullanabilcegi elektrik miktarını kısıtlıyorsun internette videoları var
TR Mustopat dedi: Güç kısıtlaması dediğin ne oluyor hocam, biraz açabilir misin? Genişletmek için tıkla... bios uzerinden işlemcinin kullanabilcegi elektrik miktarını kısıtlıyorsun internette videoları var
TR Mustopat Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #15 yusuf_emir_cnd dedi: bios uzerinden işlemcinin kullanabilcegi elektrik miktarını kısıtlıyorsun internette videoları var Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Undervolt denilen işlem mi hocam? Şu videoyu buldum ama. Bilmediğimden rahatsız ediyorum kusura bakma.
yusuf_emir_cnd dedi: bios uzerinden işlemcinin kullanabilcegi elektrik miktarını kısıtlıyorsun internette videoları var Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Undervolt denilen işlem mi hocam? Şu videoyu buldum ama. Bilmediğimden rahatsız ediyorum kusura bakma.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.982 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #16 TR Mustopat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Undervolt denilen işlem mi hocam? Şu videoyu buldum ama. Bilmediğimden rahatsız ediyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmak biraz daha uğraştıci olabilir ama yapabilirsen neredeyse performans kaybı olmadan işini düşürebilirsin
TR Mustopat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et BIOS Undervolt denilen işlem mi hocam? Şu videoyu buldum ama. Bilmediğimden rahatsız ediyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Undervolt yapmak biraz daha uğraştıci olabilir ama yapabilirsen neredeyse performans kaybı olmadan işini düşürebilirsin