YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #1 Bu aralar sıcaklığı FPS gibi bilgileri göremiyorum. Tüm ayarlar normal ancak atadığım tuşa basınca hiçbir tepki yok, bunu nasıl düzeltebilirim?
Bu aralar sıcaklığı FPS gibi bilgileri göremiyorum. Tüm ayarlar normal ancak atadığım tuşa basınca hiçbir tepki yok, bunu nasıl düzeltebilirim?
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #2 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu aralar sıcaklığı FPS gibi bilgileri göremiyorum. Tüm ayarlar normal ancak atadığım tuşa basınca hiçbir tepki yok, bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tam ekran değil de tam pencere yaparsanız oyunu uygulama üzerinde çalışabilir.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu aralar sıcaklığı FPS gibi bilgileri göremiyorum. Tüm ayarlar normal ancak atadığım tuşa basınca hiçbir tepki yok, bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Tam ekran değil de tam pencere yaparsanız oyunu uygulama üzerinde çalışabilir.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #3 Bazı oyunlarda açılmıyor örneğin; CS.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.116 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2023 #4 HeroGTR dedi: Bazı oyunlarda açılmıyor örneğin; CS. Genişletmek için tıkla... Hocam CS de nasıl FPS mi görebilirim? Cl_showfps 1 bu kodu girdim ama FPS hiç belli olmuyor sürekli milisaniyelik değişiyor ve göremiyorum.
HeroGTR dedi: Bazı oyunlarda açılmıyor örneğin; CS. Genişletmek için tıkla... Hocam CS de nasıl FPS mi görebilirim? Cl_showfps 1 bu kodu girdim ama FPS hiç belli olmuyor sürekli milisaniyelik değişiyor ve göremiyorum.