MSI Afterburner Power Limit "+3734754" gözüküyor

HWiNFO'da Afterburner gibi çekilen güç, frekans değerleri sıcaklıklar vs hepsi gözüküyor değil mi?
Evet hocam gözükür. Fakat arayüzü MSI'ye göre daha karışık. Zaten bu yüzden tam muadili olmamış oluyor benim gözümde. Biraz uğraşın halledersiniz.

Bu Power limit olayını ekran kartı sürücümü kaldırıp eskisini kurarak düzelttim. Şu an Power limit kısmı aktif değil. Fakat işlemci sorunu devam ediyor. Sıcaklık ve kullanım çok yüksek. Az önce Shadow of the Tomb Raider oynadım, bu sorunlardan önce işlemcim bu oyunda genelde 65-74 arasındaydı. Şu an 78-84 derece arasında. Çekilen watt ve kullanım oranı da arttı.

Bu ekran görüntüsünü az önce Shadow of the Tomb Raider oyunundan aldım:

Hocam dediğim gibi sorun belki de MSI Afterburner'ın son sürümünden kaynaklanıyordur. HwInfo ile deneyin ya da bu linkten MSI Afterburner 4.6.4 final versiyonunu yükleyin. Bu arada işlemci modeliniz nedir?

Son düzenleme:
Hocam dediğim gibi sorun belki de MSI Afterburner'ın son sürümünden kaynaklanıyordur. HWiNFO ile deneyin ya da bu linkten MSI Afterburner 4.6.4 final versiyonunu yükleyin. Bu arada işlemci modeliniz nedir?

İşlemcim i5 12500H ekran kartımda RTX 3050. Yeni kasa Lenovo Ideapad Gaming 3 kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…