Q qualfy Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 İşlemcim R5 5600X fakat CPU temperature kısmı gözükmüyor. Son sürümü indirdim. Önerilerinize açığım.
Lusion Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 qualfy dedi: İşlemcim R5 5600X fakat CPU temperature kısmı gözükmüyor. Son sürümü indirdim. Önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ayın şey var önüne göstergeyi açıp asağı inersen cpu derecesi yazar ama genel menüde gpu gozukuyor
qualfy dedi: İşlemcim R5 5600X fakat CPU temperature kısmı gözükmüyor. Son sürümü indirdim. Önerilerinize açığım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de ayın şey var önüne göstergeyi açıp asağı inersen cpu derecesi yazar ama genel menüde gpu gozukuyor
Q qualfy Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 525 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Lusion dedi: Hocam bende de ayın şey var önüne göstergeyi açıp asağı inersen CPU derecesi yazar ama genel menüde GPU gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.
Lusion dedi: Hocam bende de ayın şey var önüne göstergeyi açıp asağı inersen CPU derecesi yazar ama genel menüde GPU gozukuyor. Genişletmek için tıkla... Anlamadım.