MSI Afterburner RAM değerleri neden düşük?

QrShot

Hectopat
Arkadaşlar, ekran kartım gelene kadar arkadaşımdan aldığım düşük profil GPU ile idare edeceğim. RAM MHz değerlerimin düşük olma sebebi GPU yüzünden mi acaba? BIOS ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde RAM değerlerimi 3600 olarak görüyorum.

20201019171440_1.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar, sistemimi imza kısmımda belirttim ekran kartım gelene kadar, arkadaşımdan aldığım düşük profil GPU ile idare edeceğim. RAM MHz değerlerimin düşük olma sebebi GPU yüzünden mi acaba? BIOS ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde RAM değerlerimi 3600 olarak görüyorum.

Eki Görüntüle 707444
Konu açarken imzadaki demek yasak hocam.

Arkadaşlar, sistemimi imza kısmımda belirttim ekran kartım gelene kadar, arkadaşımdan aldığım düşük profil GPU ile idare edeceğim. RAM MHz değerlerimin düşük olma sebebi GPU yüzünden mi acaba? BIOS ve görev yöneticisinden kontrol ettiğimde RAM değerlerimi 3600 olarak görüyorum.

Eki Görüntüle 707444
O RAM değil VRAM MHz değeridir. RAM MHz değeri orada gözükmez.

Sadece öğrenmek istediğim için soruyorum. Neden yasak olduğunu biliyor musunuz?
İmza her an değişebilir. İleride birisi bu konuya gelip baktığında sistem özellikler konu içinde olmayacak ve konu sahibinin de imzası değişirse sistem özelliklerini belki de hiç öğrenemeyecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı