RX570 Centipat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 117 13 Kasım 2019 #1 Neden böyle diyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2019
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #2 RivaTurner ve Afterburner yazılımlarını son sürüme güncelleyin. Artı 0 Eksi
Agnes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.253 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #3 RX570 dedi: Neden böyle diyor? Eki Görüntüle 459117 Genişletmek için tıkla... Windows'unuz güncel değil. Ve büyük ihtimalle yazılım da güncel değil. Onları güncellerseniz sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
RX570 dedi: Neden böyle diyor? Eki Görüntüle 459117 Genişletmek için tıkla... Windows'unuz güncel değil. Ve büyük ihtimalle yazılım da güncel değil. Onları güncellerseniz sorun çözülecektir.
KS KS RX570 Centipat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 117 13 Kasım 2019 #4 Fatih Işık dedi: RivaTurner ve Afterburner yazılımlarını son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Agnes dedi: Windows'unuz güncel değil. Ve büyük ihtimalle yazılım da güncel değil. Onları güncellerseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Windows gerçek değil zaten daha sonra alacağım. İşin garibi eski PC'de aynı harddisk vardı Windows gerçek değildi ama FPS sayacını görebiliyordum. ?? Yardım pls. Son düzenleme: 14 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Fatih Işık dedi: RivaTurner ve Afterburner yazılımlarını son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Güncelledim. Agnes dedi: Windows'unuz güncel değil. Ve büyük ihtimalle yazılım da güncel değil. Onları güncellerseniz sorun çözülecektir. Genişletmek için tıkla... Windows gerçek değil zaten daha sonra alacağım. İşin garibi eski PC'de aynı harddisk vardı Windows gerçek değildi ama FPS sayacını görebiliyordum. ?? Yardım pls.