A AuroPick Kilopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2017 #1 MSI AfterBurner'ı her açtığımda RTSS çalışmayı durdurdu diyor programı kapat diyorum yine çalışmayı durdurdu diyor. Bu sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi?
MSI AfterBurner'ı her açtığımda RTSS çalışmayı durdurdu diyor programı kapat diyorum yine çalışmayı durdurdu diyor. Bu sorunu yaşayan varsa yardım edebilir mi?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 25 Şubat 2017 #2 MSI Afterburner'i kaldırın, sonra CCleaner ile çöp temizliği yapın. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra en güncel MSI Afterburner sürümünü kurun.
MSI Afterburner'i kaldırın, sonra CCleaner ile çöp temizliği yapın. Bilgisayarı kapatıp açtıktan sonra en güncel MSI Afterburner sürümünü kurun.
A AuroPick Kilopat Katılım 6 Nisan 2015 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2017 #3 Bu CCleaner nasıl kullanılıyor. Düzelmedi. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen hala aynı hatayı veriyor ekran kartıyla mı alaka acaba? Ekran kartım MSI R7 250. MSI AfterBurner'ın eski versiyonunu yükleyerek çözdüm arkadaşlar.
Bu CCleaner nasıl kullanılıyor. Düzelmedi. Bilgisayarı sıfırlamama rağmen hala aynı hatayı veriyor ekran kartıyla mı alaka acaba? Ekran kartım MSI R7 250. MSI AfterBurner'ın eski versiyonunu yükleyerek çözdüm arkadaşlar.
Ö ömerYusuf01 Hectopat Katılım 17 Kasım 2016 Mesajlar 13 27 Mayıs 2017 #4 eski versiyonunu nereden indirdin