MSI Afterburner RTX 2060 %100 GPU kullanımı

Bilal58

Femtopat
Yer
Sivas, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Ben bu konulardan pek anlamam ama ben ekran kartımın yazılımını indirmek istedim. İnternete yazdım, çıkan ilk siteye girdim. İndirdim ve setup'ı kurduktan sonra setup kendini kaldırdı. Hangi uygulamayı yüklediğini göremedim, biraz şüphe ettim. Sonra MSI Afterburner'ı duydum, onu indirdim ve donanım izleme bölümünde şöyle bir şey fark ettim.

GPU kullanımı %100'deydi. Dediğim gibi bu normal mi yoksa biri benim ekran kartım üzerinden mining tarzı bir şey mi yapıyor? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Site:
Kod:
https://www.filesapps.com/drivers/nvidia-rtx-2060/?gclid=CjwKCAjw7J6EBhBDEiwA5UUM2rv_pYgD8B1Ck4tk-Mo6pLg5nPbuzSriMsA_Da-0hjxkyvloIqb-JxoCeUgQAvD_BwE

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet öyle yaptım ki kesin olarak korsan yazılım ile ekran kartım üzerinden başkası mining yapmış kullanımı %100'dü taradıktan sonra % 5 10 arası düştü.

Tarayıcı geçmişinizi açıp, oradan bakabilirsiniz. Korsan mı? Güvenilir mi? Diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…