halimoo Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 MSI Afterburner'da sıcaklık ve FPS değerleri nasıl açılır?
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 29 Haziran 2021 #2 Bu video ile açabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 29 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Bu video ile açabilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Makoto Itou Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 351 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Haziran 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GamerGirl Picopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 208 29 Haziran 2021 #4 Bu atılan videolarda oyuna girince ekrana geliyor değerler sanırım. Mesela ben bilgisayarım boştayken oyuna falan girmeden CPU-GPU sıcaklık değerlerimi görmek istiyorum. Bu hangi program ile mümkün olur ? Artı 0 Eksi
Bu atılan videolarda oyuna girince ekrana geliyor değerler sanırım. Mesela ben bilgisayarım boştayken oyuna falan girmeden CPU-GPU sıcaklık değerlerimi görmek istiyorum. Bu hangi program ile mümkün olur ?