Sadece değerlerime bakmak için indirdiğim program. Az önce farklı bir konuda bir arkadaştan öğrendiğim şeyi uygulamak için girdim 1 hafta falan olmuştu. Programı çalıştırmayalı hiçbir ayar ile oynamadım bilmediğim için.
Some System components cannot be hooked right Now hatasını aldım. Çözümü için bir video izledim, uyguladım artık hata vermiyor ama soldaki değerler hatayı almadan önce böyle değildi bunun sebebi nedir?
Son gelen Windows güncellemelerinden kaynaklı bir uyumluluk sorunu yaşanıyor. RivaTuner'in kurulu olduğu dizine gidin, RivaTuner.exe'ye sağ tıklayıp özelliklere girin ve uyumluluğu Service Pack 3 olarak değiştirin.
Afterburner.exe için de deneyin aynı uyumluluk olayını. Çözümü bir yazıda gördükten sonra kendim de denedim ve çözüldü sorunum, düzelmesi gerekiyor sizin de. Olmazsa uygulamayı yeniden yuklemeyi deneyin.
Afterburner.exe için de deneyin aynı uyumluluk olayını. Çözümü bir yazıda gördükten sonra kendim de denedim ve çözüldü sorunum, düzelmesi gerekiyor sizin de. Olmazsa uygulamayı yeniden yuklemeyi deneyin.
Son gelen Windows güncellemelerinden kaynaklı bir uyumluluk sorunu yaşanıyor. RivaTuner'in kurulu olduğu dizine gidin, RivaTuner.exe'ye sağ tıklayıp özelliklere girin ve uyumluluğu Service Pack 3 olarak değiştirin.