MSI Afterburner "Some System components cannot be hooked right Now"

raksibu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS 11 GB 384Bit GTX 1080Ti GDDR5X
Intel i7 8700K
32 GB RAM
512GB M2 SSD
1 TB HDD
Asus ROG Sıvı Soğutma
650W 80 Plus PSU
Meslek
Grafik Tasarım - SEO Uyumlu Içerik Yazarı
Sadece değerlerime bakmak için indirdiğim program. Az önce farklı bir konuda bir arkadaştan öğrendiğim şeyi uygulamak için girdim 1 hafta falan olmuştu. Programı çalıştırmayalı hiçbir ayar ile oynamadım bilmediğim için.
Some System components cannot be hooked right Now hatasını aldım. Çözümü için bir video izledim, uyguladım artık hata vermiyor ama soldaki değerler hatayı almadan önce böyle değildi bunun sebebi nedir?

Değişen bir şey olmadı.

Afterburner.exe için de deneyin aynı uyumluluk olayını. Çözümü bir yazıda gördükten sonra kendim de denedim ve çözüldü sorunum, düzelmesi gerekiyor sizin de. Olmazsa uygulamayı yeniden yuklemeyi deneyin.

Denedim yine aynı sil yükle yapmıştım zaten teşekkür ederim.

Son gelen Windows güncellemelerinden kaynaklı bir uyumluluk sorunu yaşanıyor. RivaTuner'in kurulu olduğu dizine gidin, RivaTuner.exe'ye sağ tıklayıp özelliklere girin ve uyumluluğu Service Pack 3 olarak değiştirin.
Sorun çözüldü. Sağolun. Yalnız rivatuner.exe değil de afterburner.exe’yi uyumluluk olarak service pack 3 yapılmalı. Aksi taktirde çözülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…