Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Ben bugün MSI Afterburner indirdim fakat açtığımda temp limit kilitliydi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ben bugün MSI Afterburner indirdim fakat açtığımda temp limit kilitliydi bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çözüm HSENX 12 Temmuz 2022 Günaydın hocam sıkıntı yok, şu videodaki ayar belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Günaydın hocam sıkıntı yok, şu videodaki ayar belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #2 Ekran kartı modeliniz nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS Zuux Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 346 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #3 HSENX dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon HD7850 (geç yazdığım için özür dilerim işlerim vardı) Artı 0 Eksi
HSENX dedi: Ekran kartı modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... AMD Radeon HD7850 (geç yazdığım için özür dilerim işlerim vardı)
HSENX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2013 Mesajlar 1.035 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 Günaydın hocam sıkıntı yok, şu videodaki ayar belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Günaydın hocam sıkıntı yok, şu videodaki ayar belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et