NorinRadd Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 2.776 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri lenova ideapad gaming 3 ryzen 5 7535hs rtx 2050 2x8 gb ram 4800 mhz ddr5 Cinsiyet Erkek Meslek organizatör 27 Temmuz 2023 #11 Avenged Sevenfold dedi: Ya aslında biraz da yaz ayındayız diye öyle. 2-3 ay önce, en fazla 76 derece görüyordu. O zaman dediğiniz gibi öyle bırakıyorum, çok ciddi ömür kısalmaları yaşanmaz değil mi? Çünkü ben gün içinde çok fazla kullanıyorum kartı. Genişletmek için tıkla... Benim eski ekran kartım 83 derece çalışıyordu. Sıkıntı olmaz çok ciddi ömür kısalması olmaz ama bir bakımını yap istersen.
Avenged Sevenfold dedi: Ya aslında biraz da yaz ayındayız diye öyle. 2-3 ay önce, en fazla 76 derece görüyordu. O zaman dediğiniz gibi öyle bırakıyorum, çok ciddi ömür kısalmaları yaşanmaz değil mi? Çünkü ben gün içinde çok fazla kullanıyorum kartı. Genişletmek için tıkla... Benim eski ekran kartım 83 derece çalışıyordu. Sıkıntı olmaz çok ciddi ömür kısalması olmaz ama bir bakımını yap istersen.
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 27 Temmuz 2023 #12 NorinRadd dedi: Benim eski ekran kartım 83 derece çalışıyordu. Sıkıntı olmaz çok ciddi ömür kısalması olmaz ama bir bakımını yap istersen. Genişletmek için tıkla... Üstten bir temizlik yapmıştım hem kasaya hem ekran kartına. Ama kartın henüz garantisi bitmedi, bu yüzden açamıyorum kartı. Teşekkür ederim bu arada.
NorinRadd dedi: Benim eski ekran kartım 83 derece çalışıyordu. Sıkıntı olmaz çok ciddi ömür kısalması olmaz ama bir bakımını yap istersen. Genişletmek için tıkla... Üstten bir temizlik yapmıştım hem kasaya hem ekran kartına. Ama kartın henüz garantisi bitmedi, bu yüzden açamıyorum kartı. Teşekkür ederim bu arada.
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 854 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #13 Avenged Sevenfold dedi: 80 derece falan oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman 65 değilde 75 e felan ayarla dostum. Performanstan ne kadar az ödün verirsen o kadar iyi. Benim kartta 75 i gördü ilk defa bu yaz.
Avenged Sevenfold dedi: 80 derece falan oluyor hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman 65 değilde 75 e felan ayarla dostum. Performanstan ne kadar az ödün verirsen o kadar iyi. Benim kartta 75 i gördü ilk defa bu yaz.