ahmet7841 Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2020 #11 BalikŞuşişi dedi: Asıl yardımcı olamadığım için ben özür dilerim. Genişletmek için tıkla... merhaba lütfen yardım edin cfg dosyası nedir bnede de temp limit 0
BalikŞuşişi dedi: Asıl yardımcı olamadığım için ben özür dilerim. Genişletmek için tıkla... merhaba lütfen yardım edin cfg dosyası nedir bnede de temp limit 0
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 18 Kasım 2020 #12 Afterburner'in, R7 250 ile ilgili bir uyumluluk sorunu var sanırım, hiçbir R7 250de power ve temp limitin açık olduğunu görmedim. ahmet7841 dedi: Lütfen yardım edin. CFG dosyası nedir? Bende de Temp limit 0. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı kullanıyorsunuz sanırım, Temp limitin 0 olması bir problem değil.
Afterburner'in, R7 250 ile ilgili bir uyumluluk sorunu var sanırım, hiçbir R7 250de power ve temp limitin açık olduğunu görmedim. ahmet7841 dedi: Lütfen yardım edin. CFG dosyası nedir? Bende de Temp limit 0. Genişletmek için tıkla... AMD ekran kartı kullanıyorsunuz sanırım, Temp limitin 0 olması bir problem değil.