SNows3 Femtopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Genel olarak bu sorun laptoplarda oluyormuş ama ben masaüstü bilgisayar ve temp limit Power limit kapalı.
Genel olarak bu sorun laptoplarda oluyormuş ama ben masaüstü bilgisayar ve temp limit Power limit kapalı.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.625 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #2 SNows3 dedi: Genel olarak bu sorun laptoplarda oluyormuş ama ben masaüstü bilgisayar ve temp limit Power limit kapalı. Eki Görüntüle 1267724 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız sıcaklık limiti ve güç limiti arttırmayı desteklemiyor. Artı 0 Eksi
SNows3 dedi: Genel olarak bu sorun laptoplarda oluyormuş ama ben masaüstü bilgisayar ve temp limit Power limit kapalı. Eki Görüntüle 1267724 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız sıcaklık limiti ve güç limiti arttırmayı desteklemiyor.
KS KS SNows3 Femtopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #3 Ersin Zr dedi: Ekran kartınız sıcaklık limiti ve güç limiti arttırmayı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiniz icin. Artı 0 Eksi
Ersin Zr dedi: Ekran kartınız sıcaklık limiti ve güç limiti arttırmayı desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgilendirdiniz icin.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.095 Çözümler 49 Yer Ankara 11 Ocak 2022 #4 Sürücü desteği ile alakalı bir durum, kartınız oldukça eski ve güncel bir sürücü kullanamıyor. Aslında bir sorun değil güvenlik amaçlı. Artı 0 Eksi
Sürücü desteği ile alakalı bir durum, kartınız oldukça eski ve güncel bir sürücü kullanamıyor. Aslında bir sorun değil güvenlik amaçlı.