MSI Afterburner temperature limit sorunu

can1010

Kilopat
AMD RX590 ekran kartı kullanıyorum ve MSI Afterburner programında temperature limit kısmını daha düşük değerlere çekip onaylamama rağmen tekrardan 85 değerine geçiyor otomatik olarak. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• d05216a1-05f1-407a-887b-cb81fb2c56c2.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleyen: Moderatör:
Sol tarafta Apply at Startup simgesine basarsanız MSI Afterburner programının ayarlarını kaydedebilirsiniz. Ayrıca neden Temp Limit değerini düşük değerlere çekiyorsunuz?

Bazı oyunlarda 83 dereceleri görüyorum ve bu belki normal olsa da beni rahatsız ediyor fan sesi ile birlikte. Ayrıca dediğiniz gibi yapıyorum fakat yine istediğim değere sabitleyemiyorum, sürekli kendisi 85 e çekiyor o yazıya ya da tik işaretine bastıktan sonra.
Sol tarafta Apply at Startup simgesine basarsanız MSI Afterburner programının ayarlarını kaydedebilirsiniz. Ayrıca neden Temp Limit değerini düşük değerlere çekiyorsunuz?

Temp Limit değerini düşürmek yerine undervolt ve fan ayarı yapın. Undervolt konusunda bilginiz yoksa forum içerisinde birçok rehber ve konular var oraları inceleyip fikir sahibi olabilirsiniz. MSI Afterburner veya Radeon programını kullanarak undervolt işlemini yapabilirsiniz. Eğer Radeon programından ayar yapacaksanız görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı 3.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…