Çözüldü MSI Afterburner VCRUNTIME140.DLL hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar selam ilk hata görüldüğü gibi MSI afterburner'de aldım.

Dosya Ekleri

• 20200815_213229.jpg
    743,6 KB · Görüntüleme: 185
  • 20200815_213217.jpg
    550,3 KB · Görüntüleme: 142
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet az önce bu DLL dosyalarını indirmek için kullanılan bir program varmış onu indirdim ama Key istiyordu. Ben de korsan indirmeyi denedim tak diye virüs bulaştı. Bir daha korsan yok.

vcruntime140_clr0400.dll adında doya var. Silmeli miyim?

Hayır silmeyin. Bahsettiğim dosyanın olmamasından şüphelenmiştim zaten. Son yazdığınız mesajla beraber güncel çözümü Berrkay yazmış, onları uygulayın.

Hayır silmeyin. Bahsettiğim dosyanın olmamasından şüphelenmiştim zaten. Son yazdığınız mesajla beraber güncel çözümü berrkay yazmış, onları uygulayın.

Silmeyin. Dosya kurulu olarak gözükmüyor zaten. Linklerden indirip kurun, sistemi yeniden başlatın ve tekrar deneyin.

vcruntime140.dll dosyasını System32'nin içine atmaktan mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse link verebilir misiniz?

Hayır. Böyle bir şey de yapmamalısınız zaten. Genelde bu sorunlara bahsettiğiniz işlemler sebep oluyor.

Bunun yerine DLL dosyasının geldiği paketleri indirmelisiniz, attığımız linklerde de onlar var.

2. linkteki dosyaları indirmeye çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• We are sorry, the page you requested cannot be found - Google Chrome 15.08.2020 22_38_37.png
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…