MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #11 Soketi sökerken 3 girişli bir kablo vardı büyük ihtimal bahsettiğiniz RPM sensörü olabilir, 2 tane yuvası vardı biri 4'lü biri 3'lü, ben de 3 lüsüne takmıştım belki yanlış yere taktım 4'lü olan yere takmam gerekiyordu.
Soketi sökerken 3 girişli bir kablo vardı büyük ihtimal bahsettiğiniz RPM sensörü olabilir, 2 tane yuvası vardı biri 4'lü biri 3'lü, ben de 3 lüsüne takmıştım belki yanlış yere taktım 4'lü olan yere takmam gerekiyordu.
Jacob STONE Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 258 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Ağustos 2025 #12 Deneyın, sorun hakkında bilgilendirin lütfen.
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #13 Bilgilendireceğim fakat bu işlemi yarın işten geldikten sonra yapabilirim ancak.
Jacob STONE Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 258 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Ağustos 2025 #14 MaeBae dedi: Bilgilendireceğim fakat bu işlemi yarın işten geldikten sonra yapabilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan, sorun büyük ihtimalle kablo sorunu. Yanlış bağlantı olduğunu düşünüyorum.
MaeBae dedi: Bilgilendireceğim fakat bu işlemi yarın işten geldikten sonra yapabilirim ancak. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan, sorun büyük ihtimalle kablo sorunu. Yanlış bağlantı olduğunu düşünüyorum.
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #15 Jacob STONE dedi: Geçmiş olsun tekrardan, sorun büyük ihtimalle kablo sorunu. Yanlış bağlantı olduğunu düşünüyorum. Jacob STONE dedi: Umarım sorun sadece bağlantı sorunudu Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartını tekrar açtım, fakat 4 pinli sokete taktığımda ekran kartına hiç güç gitmedi bu sefer. Ne tarafına takacağımı bilemedim. Dosya Ekleri IMG_7760.jpeg 1 MB · Görüntüleme: 23
Jacob STONE dedi: Geçmiş olsun tekrardan, sorun büyük ihtimalle kablo sorunu. Yanlış bağlantı olduğunu düşünüyorum. Jacob STONE dedi: Umarım sorun sadece bağlantı sorunudu Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Şu an ekran kartını tekrar açtım, fakat 4 pinli sokete taktığımda ekran kartına hiç güç gitmedi bu sefer. Ne tarafına takacağımı bilemedim.
Jacob STONE Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 258 Makaleler 1 Çözümler 3 12 Ağustos 2025 #16 MaeBae dedi: Şu an ekran kartını tekrar açtım, fakat 4 pinli sokete taktığımda ekran kartına hiç güç gitmedi bu sefer. Ne tarafına takacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... İkisi içinde takılacak kablo yok mu?
MaeBae dedi: Şu an ekran kartını tekrar açtım, fakat 4 pinli sokete taktığımda ekran kartına hiç güç gitmedi bu sefer. Ne tarafına takacağımı bilemedim. Genişletmek için tıkla... İkisi içinde takılacak kablo yok mu?
MaeBae Hectopat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 284 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #17 Jacob STONE dedi: İkisi içinde takılacak kablo yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, sadece 1 adet kablo var fanlardan gelen. Fotoğrafta görünen alt kısımda 2 adet kablo var ve onlar takılı.
Jacob STONE dedi: İkisi içinde takılacak kablo yok mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yok, sadece 1 adet kablo var fanlardan gelen. Fotoğrafta görünen alt kısımda 2 adet kablo var ve onlar takılı.