D Denizz00 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #1 PC'ye format atmadan önce kullanıyordum hiçbir sorun yoktu. Format atıp Windows 11'e geçtim ve bu ekran da veriler gözükmüyor çözümünü bilen var mı?
PC'ye format atmadan önce kullanıyordum hiçbir sorun yoktu. Format atıp Windows 11'e geçtim ve bu ekran da veriler gözükmüyor çözümünü bilen var mı?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.435 Çözümler 74 23 Mart 2025 #2 Ekran kartı sürücünü yükle düzelir. Artı 0 Eksi Çözüm
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 4.066 Makaleler 2 Çözümler 463 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #3 Ekran kartı driveri yüklü değilse yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS D Denizz00 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #4 Akira.exe dedi: Ekran kartı sürücünü yükle düzelir. Genişletmek için tıkla... Yutka46 dedi: Ekran kartı driveri yüklü değilse yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şubat ayının driveri yüklü en son sürüm (Mart ayının)driverini yükleyince birkaç kez mavi ekran verdi o yüzden önceki sürüme geçtim.(şuan tekrar mavi ekran yediğim sürümü indircem düzelmiştir belki) Artı 0 Eksi
Akira.exe dedi: Ekran kartı sürücünü yükle düzelir. Genişletmek için tıkla... Yutka46 dedi: Ekran kartı driveri yüklü değilse yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şubat ayının driveri yüklü en son sürüm (Mart ayının)driverini yükleyince birkaç kez mavi ekran verdi o yüzden önceki sürüme geçtim.(şuan tekrar mavi ekran yediğim sürümü indircem düzelmiştir belki)