Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 8 Haziran 2022 #1 Daha önceden MSI Afterburner'ı sorunsuz çalıştırabiliyordum. Yakın zamanda format attım ve tekrar bu uygulamayı indirmek istedim. Ama açtığımda bu hatayı veriyor. Bütün Visual C++ sürümleri kurulu. Visual C++ sürümleri için bu iki yeri kullandım; Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Apr 2022) Download Çözüm: Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok veya başka bir uygulamada da bu sıkıntıyla karşılaşmadım. Dosya Ekleri msi.PNG 12,1 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Daha önceden MSI Afterburner'ı sorunsuz çalıştırabiliyordum. Yakın zamanda format attım ve tekrar bu uygulamayı indirmek istedim. Ama açtığımda bu hatayı veriyor. Bütün Visual C++ sürümleri kurulu. Visual C++ sürümleri için bu iki yeri kullandım; Visual C++ Redistributable Runtimes All-in-One (Apr 2022) Download Çözüm: Uygulama yan yana yapılandırması doğru olmadığından başlatılamadı Oyun oynarken hiçbir sıkıntı yok veya başka bir uygulamada da bu sıkıntıyla karşılaşmadım.