MSI Afterburner yanlış CPU ve GPU gösteriyor

Merhaba arkadaşlar bugün PES 2021 oyununu yükleyip oynamak istedim. MSI Afterburner programını açıp değerleri görmek istedim. CPU kullanımı 25-30 dolaniyordu gayet normal gibi gozukuyordu. Ama görev yöneticisi açınca şok oldum %70-80 arası CPU kullaniyordu. Bu sorunu bilen varsa acil yazsin arkadaşlar. Sadece PES 2021'de gözüken bir sorun GTA 5 gibi oyunlarda yanlış bir gösterim yok bilginize.

İslemci: R5 3600 (stok hız)

Yanlış değil. Görev yöneticisini açtığınızda anlık yükselme normal.
Görev yöneticisini açın, görev yöneticisini kapatmadan oyuna girin. 1-2 dakika sonra Alt+Tab ile görev yöneticisini açtığınızda grafiği görebilirsiniz. Alt+Tab yaparken anlık yükselme olabilir. O da sorun teşkil etmez.
Keza Afterburner da grafik olarak tutuyor. Onun üzerinden de kontrol edebilirsiniz.

Yanlış değil. Görev yöneticisini açtığınızda anlık yükselme normal.
Görev yöneticisini açın, görev yöneticisini kapatmadan oyuna girin. 1-2 dakika sonra Alt+Tab ile görev yöneticisini açtığınızda grafiği görebilirsiniz. Alt+Tab yaparken anlık yükselme olabilir. O da sorun teşkil etmez.
Keza Afterburner'da grafik olarak tutuyor. Onun üzerinden de kontrol edebilirsiniz.

Dediğini yaptım, 10 dakika MSI Afterburner testi yaptım. 30-32 arasında gezdi. Oyunu alta alınca 70-80'lere çıktığını fark ettim. Yanitin için tessekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı