MSI Afterburner yanlış gösterme ihtimali?

Utopia

Centipat
MSI Afterburner uygulamasının yanlış gösterme gibi bir durumu var mı?
Sıcaklık değerlerini. Yazmayı unutmuşum.

MSI Afterburner uygulamasının yanlış gösterme gibi bir durumu var mı?
Sıcaklık değerlerini. Yazmayı unutmuşum.
Sanmıyorum. Yanlış gösteriyorsa eğer ekran kartının sıcaklığı ölçen entegreleri sıkıntılıdır. AMD kullanıyorsanız AMD arayüzünden de sıcaklığı ölçebilirsiniz.

1 Veya 2 derece fark vardır. Fazlası kesinlikle yoktur.

NVIDIA GTX1050 kullanıyorum. Max değeri 100 gördüm ama görev yöneticisinde 72 yazıyordu. Acaba başka program var mı önerdiğiniz? GTA V içinde de 85 dereceyi falan görüyordu.

NVIDIA GTX1050 kullanıyorum. Max değeri 100 gördüm ama görev yöneticisinde 72 yazıyordu. Acaba başka program var mı önerdiğiniz? GTA V içinde de 85 dereceyi falan görüyordu.
Çok fazla. AIDA 64 inidirin ve oradan ölçün.

Tamamdır. Sürekli 100 derece değil ama kendi gösterdiği Max değerde 100 yazıyordu. Ben dediğinizi deneyip size yazacağım. Tekrardan teşekkürler.

Tamamdır. Sürekli 100 derece değil ama kendi gösterdiği Max değerde 100 yazıyordu. Ben dediğinizi deneyip size yazacağım. Tekrardan teşekkürler.

80 derece üstü sıkıntı. 80 derecenin üstündeyse bir termal macun yenilemeni öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…