Subizaretta Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #1 Evet sorunum tam olarak MSI Afterburner kullanırken OC yapamamak. Memory hızını 0'dan +1 artırıyorum 0'a geri çekiyor hiç bir voltaj değerleriyle oynamadım kartım MSI GTX 1050 Gaming X. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2017
Evet sorunum tam olarak MSI Afterburner kullanırken OC yapamamak. Memory hızını 0'dan +1 artırıyorum 0'a geri çekiyor hiç bir voltaj değerleriyle oynamadım kartım MSI GTX 1050 Gaming X.
A archilles33 Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #2 Subizaretta dedi: Evet sorunum tam olarak MSI Afterburner kullanırken OC yapamamak. Memory hızını 0'dan +1 artırıyorum 0'a geri çekiyor hiç bir voltaj değerleriyle oynamadım kartım MSI GTX 1050 Gaming X. Genişletmek için tıkla... Değeri +1 arttırdıktan sonra sağ alttaki onaylama butonuna basıyorsun değil mi?
Subizaretta dedi: Evet sorunum tam olarak MSI Afterburner kullanırken OC yapamamak. Memory hızını 0'dan +1 artırıyorum 0'a geri çekiyor hiç bir voltaj değerleriyle oynamadım kartım MSI GTX 1050 Gaming X. Genişletmek için tıkla... Değeri +1 arttırdıktan sonra sağ alttaki onaylama butonuna basıyorsun değil mi?
Subizaretta Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #3 archilles33 dedi: Değeri +1 arttırdıktan sonra sağ alttaki onaylama butonuna basıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet basıyorum o kadar da değil Biliyorum programın nasıl çalıştığını. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2017
archilles33 dedi: Değeri +1 arttırdıktan sonra sağ alttaki onaylama butonuna basıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet basıyorum o kadar da değil Biliyorum programın nasıl çalıştığını.
O onur515231 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2017 #4 Kardeşim 1 değil, en az 4 veya 5 artır. Yoksa geriye çekiyor aynısını. Bana da oluyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2017
Subizaretta Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #5 onur515231 dedi: Kardeşim 1 değil, en az 4 veya 5 artır. Yoksa geriye çekiyor aynısını. Bana da oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 artırmadım herhalde. Her yolu denedim olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2017
onur515231 dedi: Kardeşim 1 değil, en az 4 veya 5 artır. Yoksa geriye çekiyor aynısını. Bana da oluyordu. Genişletmek için tıkla... Sadece 1 artırmadım herhalde. Her yolu denedim olmuyor.
Subizaretta Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #7 Silinen üye dedi: MSI Afterburner güncel değilse buradan güncelle. Genişletmek için tıkla... Güncelledim, fakat bu sefer de az bir şey artırınca veya çok artırınca bilgisayar komple donuyor sonra ayarları geri döndürüyor.
Silinen üye dedi: MSI Afterburner güncel değilse buradan güncelle. Genişletmek için tıkla... Güncelledim, fakat bu sefer de az bir şey artırınca veya çok artırınca bilgisayar komple donuyor sonra ayarları geri döndürüyor.
Subizaretta Hectopat Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2017 #9 Silinen üye dedi: Sürücülerin güncel mi peki? İşletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Bundan 2 hafta öncesine kadar hiçbir problemim yoktu. Sürücülerim güncel windows 10 kullanıyorum.
Silinen üye dedi: Sürücülerin güncel mi peki? İşletim sistemin nedir? Genişletmek için tıkla... Bundan 2 hafta öncesine kadar hiçbir problemim yoktu. Sürücülerim güncel windows 10 kullanıyorum.
E Eden Dust Ziyaretçi 16 Ağustos 2017 #10 Buradaki rehberi izleyerek mevcut sürücüyü kaldır. Daha sonra buradan güncel sürücüyü kur.