onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #1 MSI Afterburner'de ekran kartımın kaç v çektiğini görmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 29 Ekim 2020 #2 Ekran kartın PSU'dan 12V çeker sabittir. Ne kadar W çektiğini öğrenmek istiyorsan GPU-Z kullanabilirsin.
Ekran kartın PSU'dan 12V çeker sabittir. Ne kadar W çektiğini öğrenmek istiyorsan GPU-Z kullanabilirsin.
onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #3 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekran kartın PSU'dan 12V çeker sabittir. Ne kadar W çektiğini öğrenmek istiyorsan GPU-Z kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde nasıl görebilirim.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Ekran kartın PSU'dan 12V çeker sabittir. Ne kadar W çektiğini öğrenmek istiyorsan GPU-Z kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oyun içinde nasıl görebilirim.
FORDESIGN Centipat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 469 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #4 Çekilen Volt sabittir kullanımına göre amper değeri değişir.
onur_kakilli5 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 484 Çözümler 2 29 Ekim 2020 #5 FORDESIGN dedi: Çekilen Volt sabittir kullanımına göre amper değeri değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın kaç W güç tükettiğini görmek istiyorum. İlk sorumda da yanlışlıkla V yazdım.
FORDESIGN dedi: Çekilen Volt sabittir kullanımına göre amper değeri değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartımın kaç W güç tükettiğini görmek istiyorum. İlk sorumda da yanlışlıkla V yazdım.
FORDESIGN Centipat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 469 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2020 #6 onur_kakilli5 dedi: Ekran kartımın kaç W güç tükettiğini görmek istiyorum. İlk sorumda da yanlışlıkla v yazdım. Genişletmek için tıkla... AMD'nin yazılımı gösteriyor diye biliyorum adrenaline yazılımı.
onur_kakilli5 dedi: Ekran kartımın kaç W güç tükettiğini görmek istiyorum. İlk sorumda da yanlışlıkla v yazdım. Genişletmek için tıkla... AMD'nin yazılımı gösteriyor diye biliyorum adrenaline yazılımı.