MSI Afterburner'da fan hızını nasıl ayarlanmalı?

zalvaronn

Decapat
Daha fazla  
Lenovo hazır bilgisayara sahibim. Masaüstü kullanıyorum. Lenovo Vantage tarafından fan hızları vs. böyle ayarlanmış değiştirmeli miyim?

RTX 3060 12 GB ekran kartına sahibim işlemcimde i7 11700F.

Dosya Ekleri

• 20221227_190959.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 39
Oyun sırasında sıcaklık değerlerinizi arada kontrol edip ona göre ayarlayın.

Fan hızını otomatik bırakmak en mantıklısı olur sürekli ayarlamanız gerekecek ve bilgisayar aşırı ısınma yapabilir fan seside rahatsız edebilir boşta film vs izlerken

Oyun sırasında sıcaklık değerlerinizi arada kontrol edip ona göre ayarlayın.
Bu ayarlarla lolde 40,45 derece apex legends ta 63 70 arası gidip geliyor hocam.

Fan hızını otomatik bırakmak en mantıklısı olur sürekli ayarlamanız gerekecek ve bilgisayar aşırı ısınma yapabilir fan seside rahatsız edebilir boşta film vs izlerken
Nasıl otomatik bırakabilirim bu konularda bilgim yok yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Ben şahsen sadece sıcaklıkları izlemek için kullanıyorum programı. Bu zamana kadar herhangi bir ayar yapmadım stok halde kullandım ve herhangi bir sorun çıkarmadı. Program zaten ekstra bir özellik sunuyor amaç olarak. Orijinal stok halde sorun çıkarmıyorsa önermiyorum.

Seçili secenek altında yazılım kontrol seceneği var use firmwire control mod onu açabilirsiniz

Seçili secenek altında yazılım kontrol seceneği var use firmwire control mod onu açabilirsiniz
Tamamdır hocam teşekkürler bir öyle deniyim yarın ona görede yazarım.

Otomatike aldım şu an apex legendsta 65 70 değerler gidip geliyor hocam fanlarda iyi şuanlık bu ayar kalmalı mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…