M moktomotku Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #1 MSI Afterburner uygulamasından Valorant oynarken 1 dk bile sürmeyen bir kayıt yaptım fakat 12 GB yer kaplıyor, nasıl ayarlamalıyım?
MSI Afterburner uygulamasından Valorant oynarken 1 dk bile sürmeyen bir kayıt yaptım fakat 12 GB yer kaplıyor, nasıl ayarlamalıyım?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.208 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #2 Bitrate düşürmek gerek. OBS biliyorum ancak Afterburner bilmiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız belki anlarım, yardımcı olmaya çalışırım.
Bitrate düşürmek gerek. OBS biliyorum ancak Afterburner bilmiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız belki anlarım, yardımcı olmaya çalışırım.
M moktomotku Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #3 Adrastos dedi: Bitrate düşürmek gerek. OBS biliyorum ancak Afterburner bilmiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız belki anlarım, yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... OBS uygulamasından kayıt yapmaya karar verdim teşekkür ederim yine de.
Adrastos dedi: Bitrate düşürmek gerek. OBS biliyorum ancak Afterburner bilmiyorum. Ekran görüntüsü atarsanız belki anlarım, yardımcı olmaya çalışırım. Genişletmek için tıkla... OBS uygulamasından kayıt yapmaya karar verdim teşekkür ederim yine de.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.208 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 moktomotku dedi: OBS uygulamasından kayıt yapmaya karar verdim teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... OBS ile ilgili sorunuz olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi Sosyaller.
moktomotku dedi: OBS uygulamasından kayıt yapmaya karar verdim teşekkür ederim yine de. Genişletmek için tıkla... OBS ile ilgili sorunuz olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi Sosyaller.
M moktomotku Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Adrastos dedi: OBS ile ilgili sorunuz olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Adrastos dedi: OBS ile ilgili sorunuz olursa yeni konu açıp beni etiketleyebilirsiniz. İyi Sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.