MSI Alpha 15 A3DC BIOS güncellemesi yetkili servise yaptırılmalı mı?

Saltopat

Decapat
Makaleler
10
MSI Alpha 15 A3DC modelli bir laptopum var, ama BIOS sürümü güncel değil. Ben de araştırdım ve BIOS güncellemesi biraz teknik gerekiyormuş ve eğer bir sorun olursa bilgisayarın dengesi falan bozulabiliyor ve garanti dışı kalıyormuş. Sizce bilgisayarın güncellemesini buradaki herhangi bir bilgisayarcıya mı yaptırmalıyım yoksa servis pointe mi göndermeliyim çünkü bu işi ben beceremem?

Kendiniz BIOS güncelleme rehberleri aracılığıyla yapamaz mısınız?

Daha önce yapmadığım için endişeleniyorum hocam. O kadar para verdim bu bilgisayara eğer bir sorun olursa kendimi affedemem o yüzden riske girmek istemiyorum. Aslında tanıdığım bir bilgisayarcı var benden para da almaz ama ona da güvenemiyorum.

O zaman karar sizin ama çok basit, dosyayı indirince USB belleğe açıp atıyorsunuz BIOS'a girip Del veya F2 ile hangisi ise oradan M-Flash diye bölüm olması lazım oradan ilerle deyince USB'nin içindeki dosyayı görüyor seçip ileri deyince iş bitiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı