Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 7 Ekim 2020 #1 Nereden kapatılacağını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 7 Ekim 2020 #2 Fn tuşu ve 1 ile işaretlediğim yerdeki +, - tuşları olması gerekiyor. Olmadıysa 2 ile işaretlediğim tuşları deneyin.
Fn tuşu ve 1 ile işaretlediğim yerdeki +, - tuşları olması gerekiyor. Olmadıysa 2 ile işaretlediğim tuşları deneyin.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 7 Ekim 2020 #3 helvaci dedi: FN tuşu ve 1 ile işaretlediğim yerdeki +, - tuşları olması gerekiyor. Olmadıysa 2 ile işaretlediğim tuşları deneyin. Eki Görüntüle 694426 Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmuyor 1 ile işaretlediğiniz yere bastığımda büyüteç çıkıyor 2 ile işaretlediğiniz yere yere bastığımda ise hiçbir şey olmuyor.
helvaci dedi: FN tuşu ve 1 ile işaretlediğim yerdeki +, - tuşları olması gerekiyor. Olmadıysa 2 ile işaretlediğim tuşları deneyin. Eki Görüntüle 694426 Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim olmuyor 1 ile işaretlediğiniz yere bastığımda büyüteç çıkıyor 2 ile işaretlediğiniz yere yere bastığımda ise hiçbir şey olmuyor.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 7 Ekim 2020 #4 Aynı anda Fn tuşuna da basıyor musunuz? Belki MSI sitesinden RGB ile ilgili bir yazılım indirmeniz gerekiyor olabilir veya MSI Dragon Center üzerinden ışıklar kontrol ediliyor olabilir.
Aynı anda Fn tuşuna da basıyor musunuz? Belki MSI sitesinden RGB ile ilgili bir yazılım indirmeniz gerekiyor olabilir veya MSI Dragon Center üzerinden ışıklar kontrol ediliyor olabilir.