Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #1 Sorum başlıkta ki gibi. MSI yetkili servisi böyle bir şeyi yapar mı? Çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece parası neyse vermeye hazırım. Şu klavye renginden düşünüyorum.
Sorum başlıkta ki gibi. MSI yetkili servisi böyle bir şeyi yapar mı? Çok uçuk bir fiyat olmadığı sürece parası neyse vermeye hazırım. Şu klavye renginden düşünüyorum.
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #2 Yapıcakalarını sanmıyorum 1 kişi için 0 dan devre,malzeme ve firmware gibi şeyler ile uğraşmak istemezler. İnternet üzerinde 900 TL üzeri fiyatla bir klavye var işçilik parasını da düşünürsek 1000 TL üzeri bir fiyat olur.
Yapıcakalarını sanmıyorum 1 kişi için 0 dan devre,malzeme ve firmware gibi şeyler ile uğraşmak istemezler. İnternet üzerinde 900 TL üzeri fiyatla bir klavye var işçilik parasını da düşünürsek 1000 TL üzeri bir fiyat olur.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #3 Direk çıkar-tak ise yaparlar ama diğer türlü 1 kişi için uğraşmazlar.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #4 Nounie dedi: Direk çıkar-tak ise yaparlar ama diğer türlü 1 kişi için uğraşmazlar. Genişletmek için tıkla... Mesela tahmini ne kadar tutar hocam? 2500 liraya kadar bile verebilirim bugün arayıp soracağım zaten.
Nounie dedi: Direk çıkar-tak ise yaparlar ama diğer türlü 1 kişi için uğraşmazlar. Genişletmek için tıkla... Mesela tahmini ne kadar tutar hocam? 2500 liraya kadar bile verebilirim bugün arayıp soracağım zaten.
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #5 Saltopat dedi: Mesela tahmini ne kadar tutar hocam? 2500 liraya kadar bile verebilirim bugün arayıp soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Klavye 500 lira desek 1-2 K arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur.
Saltopat dedi: Mesela tahmini ne kadar tutar hocam? 2500 liraya kadar bile verebilirim bugün arayıp soracağım zaten. Genişletmek için tıkla... Klavye 500 lira desek 1-2 K arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #6 Nounie dedi: Klavye 500 lira desek 1-2 k arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Yazılım şart değil yani renk değiştirme falan olmasa da olur sadece o attığım resimdeki gibi gözüksün istiyorum. Bugün arayacağım servispointi.
Nounie dedi: Klavye 500 lira desek 1-2 k arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Yazılım şart değil yani renk değiştirme falan olmasa da olur sadece o attığım resimdeki gibi gözüksün istiyorum. Bugün arayacağım servispointi.
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #7 Saltopat dedi: Yazılım şart değil yani renk değiştirme falan olmasa da olur sadece o attığım resimdeki gibi gözüksün istiyorum. Bugün arayacağım servispointi. Genişletmek için tıkla... N11 üzerinden 911tl ye satılıyor klavye tak çıkar şeklinde büyük ihtimalle.
Saltopat dedi: Yazılım şart değil yani renk değiştirme falan olmasa da olur sadece o attığım resimdeki gibi gözüksün istiyorum. Bugün arayacağım servispointi. Genişletmek için tıkla... N11 üzerinden 911tl ye satılıyor klavye tak çıkar şeklinde büyük ihtimalle.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 3 Kasım 2020 #8 Ahuri52 dedi: N11 üzerinden 911TL'ye satılıyor klavye tak çıkar şeklinde büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? Nounie dedi: Klavye 500 lira desek 1-2 k arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Klavye 915 liraymış hocam.
Ahuri52 dedi: N11 üzerinden 911TL'ye satılıyor klavye tak çıkar şeklinde büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? Nounie dedi: Klavye 500 lira desek 1-2 k arası fiyata yapılır sanırım. Ama yazılım falan yapmak zorundaysalar hem yapmazlar, yaparlarsa bile pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Klavye 915 liraymış hocam.
Ahuri52 Megapat Katılım 16 Şubat 2017 Mesajlar 344 Çözümler 2 Yer İstanbul/Esenler Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #9 Saltopat dedi: Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Klavye Yedek Parça Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Klavye yedek parça ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu üründü
Saltopat dedi: Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Klavye Yedek Parça Çeşitleri ve Fiyatları - n11 Klavye yedek parça ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu üründü
Nounie Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 2.351 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #10 Orjinal değil bu.