Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Okul ve basit yazılım için, bir de Adobe programları için bu bilgisayar nasıl sizce? Beni 5 6 sene idare edecek bir şey arıyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Okul ve basit yazılım için, bir de Adobe programları için bu bilgisayar nasıl sizce? Beni 5 6 sene idare edecek bir şey arıyorum.
Amd 3750H serisi CPU'ya sahip hiçbir laptopun ilanına dahi bakmayın. CPU şimdiki nesillere göre çok kötü performans veriyor. 2sene önce RTX2060'lı modelini Photoshop işlerim için alıp 3 ay sonra sattım. Kullanmış birisi olarak en azından tavsiye etmiyorum. Fiyatı da çok abes zaten.
8-9k denebilir bütçeden çok kısmayıp uzun süre kullanacağım bir şey alayım istiyorum. Monster abra A5 v15.6.1 kullanıyordum donanımı çok iyiydi ama aldığım ilk günden beri ekranda çıkan sorunlar yüzünden iade etmeye çalışıyorum, 3 kere teknik servise gitti.