MSI, Alpha 15 A4DEK cihazlar için güncel bir OEM grafik sürücüsü ve çip set sürücüsü yayınlamadı

Dediğinizi yapıp sonucu bildireceğim hocam. Şu anlık ETS ve RPCS3 yüklü. ETS üstünden nasıl deneyebilirim? Şu an bende tam ekran açılıyor ama bir sorun yaşamadım.
Hocam ETS'ye baktım fakat böyle bir ayar kısmı yok tam ekran pencereli şeklinde açılıyor her zaman bu yüzden sorun yaşamazsınız fakat bazı yeni nesil oyunlarda ya da tam ekranda açılan eski oyunlarda çok sıkıntı yaratıyor bu durum. En basitinden dediğim gibi cs:go'da deneyebilirsiniz.

Yani beklemekten başka çaremiz yok.

Aslına bakarsanız beklemeye gerekte yok çünkü MSI ile de iletişime geçtim Alpha için yeni güncelleme düşünmediklerini belirttiler.
Hepimize geçmiş olsun paramızla rezil olduk bence . Umarım bu laptopu yaşatırlar bir şekilde.

Aslına bakarsanız beklemeye gerek de yok çünkü MSI ile de iletişime geçtim Alpha için yeni güncelleme düşünmediklerini belirttiler.

Bana çalışma ya başladıklarını belirttiler. Sabırla bekleyiniz lütfen diye ticketa mesaj attılar?

Bana çalışma ya başladıklarını belirttiler. Sabırla bekleyiniz lütfen diye ticketa mesaj attılar?
Bana 26 Nisan tarihinde şuan için güncelleme planımız yok şeklinde cevap verildi. Size ne zaman cevap verilmişti?

E16UKAMS.102 hocam. Size Driver:CD bölümünü silmemenizi tavsiye etmiştim eğer silmediyseniz sizde de 102 yüklüdür sildiyseniz 101 yüklüdür.
MSI supportta 101 gözüküyor. 102 sürümüne nasıl güncelleyebilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…