MSI Alpha 15 A4DX alınır mı?

GeistDerTechnik

Picopat
Makaleler
7
Arkadaşlar merhaba, halihazırda dışarıda işim olduğu zaman ASUS N53N i7 2630QM + GT550M (neredeyse 10 yıllık) dizüstü bilgisayarımı kullanıyorum. İş bilgisayarımı ve oyun bilgisayarımı yeniledikten sonra dizüstü bilgisayarımı da yenileme zamanının geldiğini düşünüyorum. MSI Alpha 15 yeni modeli gözüme çarptı, özellikleri şu şekilde: MSI Alpha 15 – 7nm Technology Gaming Laptop Kullandığım yazılımlarda (Mühendislik yazılımları, tasarım, render, kodlama) RX5600M, 2070S Max-Q ile 2080S Max-Q arasında performans gösterdiği (?) için bana uygun geldi. Siz ne düşünüyorsunuz?

İş kullanımı ve özellikle mühendislik yazılımları, tasarım, render ve kodlama için kesinlikle alınır. 4800H'ın performansı, i7-10750H'da çok daha iyi. İlave olarak MSI laptopların tasarımı ve soğutması her zaman üst seviye olmuştur.

@mirsady Almanya`da ikamet etmekteyim. Bu cihaz daha stoklara girmedi, 4800H ve RX5500M`li Bravo 17 girdi. Belki Bravo 17 (RX5600M`li modeli) de alabilirim ama bu iki modelden birini alacağım gibi başka bir öneriniz olmazsa.

@mirsady Şu anda bunun rakibi Dell G5 5505 1200 Euro`ya satılıyor, bu 100-200 Euro yukarısına girer muhtemelen. Dediğin cihazlar ekran kartı olarak kullandığım programlarda zayıf kalıyor, o yüzden RX5600M`li bir modele yönelmek istiyorum. Bütçe sınırım yok, eğer 5600M bana uymazsa 2080S cihaz kovalayacağım ya da 5700M`i bekleyeceğim. Bu arada fikirlerin için teşekkür ederim

Hocam emin misiniz ?
Almanya'da bulabilirseniz çok güzel bir cihaz

Hocam kullandığım yazılımlarda öyle performans gösteriyor (Dell G5`te gördüm), oyunlarda 2060 civarı ya da biraz gerisi oluyor. Dediğiniz cihaza da bakacağım, teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…