MSI ALPHA 15 RGB Türkiye'de satılmayacak mı?

Bartuu-

Hectopat
Öncelikle MSI Alpha 15 laptopunu alma gibi niyetim var. Fiyatı da o kadar pahalı değil ama Türkiye'de sadece kırmız renk klavye, 120Hz ekran mevcut. Yurt dışında ise (Amazon, Newegg. ) gibi sitelerde bu laptopun 144Hz ekran olanı ve RGB klavyesi satılıyor. Acaba Türkiye'de RGB'li model satılmayacak mı yoksa ileri ki zamanlarda stoğa gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
RGB takıntın var anladığım kadarıyla. Ayrıca 144 fps alamadıktan sonra 144 hz monitörün bir anlamı yok. Tabi free-sync gibi teknolojiler yoksa. Kısacası 144 hz için daha fazla para vermeye gerek yok.

RGB takıntın var anladığım kadarıyla. Ayrıca 144 fps alamadıktan sonra 144 hz monitörün bir anlamı yok. Tabi free-sync gibi teknolojiler yoksa. Kısacası 144 hz için daha fazla para vermeye gerek yok.
takıntım var evet 144 fps gerektiren fps türü oyunlardan cs go çok rahat 144 fps yi geçiyor ekran freesync ayrıca aksine rgb olanı daha ucuz yurtdışıda. ama rgb olan türkiyede yok bu sıkıntı.

takıntım var evet 144 fps gerektiren fps türü oyunlardan cs go çok rahat 144 fps yi geçiyor ekran freesync ayrıca aksine rgb olanı daha ucuz yurtdışıda. ama rgb olan türkiyede yok bu sıkıntı.
Ekran kartının 4 GB olduğuna dikkat et. Ben de şöyle bir konu açtım göz atar mısın?
zaten o siteden baktım fakat program yazan biri olarak klavyede sorun yaşar mıyım hani klavye türkçe değil ya?
Eyvah!!! KLavye türkçe değildi doğru. Ben de linkte belirttiğim GL 75 i almayı düşünmüştüm.
Amazon' da türkçe klavyeli var mı?

Ekran kartının 4 GB olduğuna dikkat et. Ben de şöyle bir konu açtım göz atar mısın?

Eyvah!!! KLavye türkçe değildi doğru. Ben de linkte belirttiğim GL 75 i almayı düşünmüştüm.
Amazon' da türkçe klavyeli var mı?
amazon türkiyede laptopun modeli bile yokki :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı