Hocam videoda normalden fazla çıktığını düşünerek normal gibi duruyor. Mümkünse bu siteye girip tam ekran, siyah arkaplanda karşıdan resim çekip atsın hocam. Bir normal modda bir de pro modda(düşük ISO ile) gözün gördüğüne en yakın haliyle fotoğraf isteyin. Açıya göre değişen parlamalar IPS glow oluyor, ona yapılabilecek bir şey yok ve olması gayet kabul edilebilir. IPS ekranların tuzu biberi diyelim.
Hocam size zahmet inceler misiniz videoyu ışık sızması nasıl önemli mi yoksa olabilecek seviyede mi
Hocam videoda normalden fazla çıktığını düşünerek normal gibi duruyor. Mümkünse bu siteye girip tam ekran, siyah arka planda karşıdan resim çekip atsın hocam. Bir normal modda bir de Pro modda(düşük ISO ile) gözün gördüğüne en yakın haliyle fotoğraf isteyin. Açıya göre değişen parlamalar IPS glow oluyor, ona yapılabilecek bir şey yok ve olması gayet kabul edilebilir. IPS ekranların tuzu biberi diyelim.
SSD konusunda ise diski kendisi takmış sanırım. Mecburen garanti etiketi sökülüyor o sırada. Bana servis yetkilisinin söylediğini aktarıyorum; "Ürüne zarar vermediğiniz sürece SSD yükseltmesi durumunda ürününüz garanti dışı kalmıyor." Hal böyle olunca kozmetik olarak bir yerinde sorun olmamasına dikkat edin. Servis bu işlemi(SSD montaj) ücretsiz yapmış olsa kapağı niye açtın garanti dışı bıraktık diyebilir ama belli bir ücret talep ediyorlar. Zarar vermediğiniz sürece problem olmaz hocam.
Hocam videoda normalden fazla çıktığını düşünerek normal gibi duruyor. Mümkünse bu siteye girip tam ekran, siyah arka planda karşıdan resim çekip atsın hocam. Bir normal modda bir de Pro modda(düşük ISO ile) gözün gördüğüne en yakın haliyle fotoğraf isteyin. Açıya göre değişen parlamalar IPS glow oluyor, ona yapılabilecek bir şey yok ve olması gayet kabul edilebilir. IPS ekranların tuzu biberi diyelim.
SSD konusunda ise diski kendisi takmış sanırım. Mecburen garanti etiketi sökülüyor o sırada. Bana servis yetkilisinin söylediğini aktarıyorum; "Ürüne zarar vermediğiniz sürece SSD yükseltmesi durumunda ürününüz garanti dışı kalmıyor." Hal böyle olunca kozmetik olarak bir yerinde sorun olmamasına dikkat edin. Servis bu işlemi(SSD montaj) ücretsiz yapmış olsa kapağı niye açtın garanti dışı bıraktık diyebilir ama belli bir ücret talep ediyorlar. Zarar vermediğiniz sürece problem olmaz hocam.
Hocam siyah arka planda resim yok, siyah arka planda alınan videoda ışık sızması yok gibi duruyor. Beyaz renk kirli beyaz gibi çıkmış burada. Normalde böyle değil hocam.SSD'yi bilgisayarcıdı varmış ona taktırmış dediğiniz testide istedim bakalım ne çıkacak
Hocam geldi video ve fotoğraflar bakabilir misin?
Beyazın böyle olması normal mi IPS ekranlarda ya da tabii kameradanda öyle görünüyor olabilir bilmiyorumda
Hocam siyah arka planda resim yok, siyah arka planda alınan videoda ışık sızması yok gibi duruyor. Beyaz renk kirli beyaz gibi çıkmış burada. Normalde böyle değil hocam.
Sizin siyahtada belli oluyor sanırım köşeler sizin beyaz daha iyi duruyor tabi çekim açısı olsun parlaklık seviyesinden olsun fark edebilir belki ama bu fotoğrafı ona atayım biEki Görüntüle 1081970Eki Görüntüle 1081971
Normalde göründüğü gibi ayarlayarak çektim fotoğrafları. Beyaz arkadaşın attığı ile benim attığım arasında görünüyordu.
Hocam Ürün servisten bugün elime ulaştı Servisteki adam yaparken benimle iletişime geçti USB sağlam çalışıyor dedi birebir sesli konuşurken tekrar denedi telefon bağlamasını rica ettim taktı bağlandı sesi duyuluyordu ama bağlantı kopma sesi gelmedi kendisi de sorun yok dedi. Ben kendi sorunumda ısrarcı ve sakin olunca USB portunun yan yana olan ikisini de değiştirdi. Laptop elimde fakat sorun hala devam ediyor .d kendi telefonumdan ve type c kablomdan şüphelenmeye başladım. Diğer portlarda çalışırken tek o portta sorun var anlayamadım. Siz de garantiye verirseniz süreçten haber ederseniz sevinirim hocam.@Velydagi
USB port sorununuz çözüldü mü? Merak ettim, Hepsiburada üzerinden yolladım fakat, satıcı geri yollamış, servise göndermem için.
Hocam başka aygıtlarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz? Benim eski laptopta çalışan kulaklık yenide çalışmadı. Laptoptan şüphe edip başka kulaklıklarla denedim hepsi sorunsuz çalıştı.Hocam Ürün servisten bugün elime ulaştı Servisteki adam yaparken benimle iletişime geçti USB sağlam çalışıyor dedi birebir sesli konuşurken tekrar denedi telefon bağlamasını rica ettim taktı bağlandı sesi duyuluyordu ama bağlantı kopma sesi gelmedi kendisi de sorun yok dedi. Ben kendi sorunumda ısrarcı ve sakin olunca USB portunun yan yana olan ikisini de değiştirdi. Laptop elimde fakat sorun hala devam ediyor .d kendi telefonumdan ve type c kablomdan şüphelenmeye başladım. Diğer portlarda çalışırken tek o portta sorun var anlayamadım. Siz de garantiye verirseniz süreçten haber ederseniz sevinirim hocam.
Aynı USB portuna Sadece telefonu ve eski 1 tane usb vardı onu takınca sorun yaşadım onun haricinde Hard diskte başka usbler de hiç sorun yaşamadım, adam kendi usb taktı sorun olmadı telefonunu taktı sorun olmadı. Akşam babamın telefonunu denerim. Siz neyden şüpheleniyorsunuz hocam kulaklık bozulmuş olabilir mi ?Hocam başka aygıtlarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz? Benim eski laptopta çalışan kulaklık yenide çalışmadı. Laptoptan şüphe edip başka kulaklıklarla denedim hepsi sorunsuz çalıştı.
Kulaklık hâlâ çalışıyor hocam eski laptopta ama yenide durum aynı. Bilgisayarda sorun yok, kulaklıkta garip bir sorun var. Temassızlık yapmadığına da eminim. Bunun dışında servisten memnun kalmanız sevindirici. Benim de tüm sorunları kısa sürede halletmişlerdi. Şimdiye kadar yaşadığım servis süreçlerinden memnunum doğrusu.Serviste yaşadığım tuhaf başka durumda space tuşu 2 kademede basıyordu adam bunun normal olduğunu çizgilerden daha kenarda basarsanız tam algılamayacağını bir şey yapamadığını söyledi. Fakat ardından W tuşunun altında nokta kadar deforme var (kahverengi pas gibi ama pas değil) demiştim onun için tüm ön kasayı sıfırı ile değiştirdi (klavye + touchpad + gri alüminyum yer) böyle olunca space tuşu düzeldi tek kademede basıyorDeğişim konusunda biraz tereddütte kalmıştım ama orjinal ürün sorun yok.
Aynı USB portuna Sadece telefonu ve eski 1 tane usb vardı onu takınca sorun yaşadım onun haricinde Hard diskte başka usbler de hiç sorun yaşamadım, adam kendi usb taktı sorun olmadı telefonunu taktı sorun olmadı. Akşam babamın telefonunu denerim. Siz neyden şüpheleniyorsunuz hocam kulaklık bozulmuş olabilir mi ?