Aynı uzaklıkta Alpha ile kaç ping vardı hocam?PUBG Mobile ve CS'yi de akşama kadar denemiş olurum. Normalde hep telefondan USB ile internet paylaşıyordum oyunları böyle oynadım. Wi-Fi ile hiç oynayamadığım uzaklıkta Lenovo da 40 50 FPS'i görünce hemen Alpha ile de denedim. Bu zamana kadar modeme suç atıyordum .s
Hocam ortalamayı hesaplarsak 800ms civarı olur 1k ya da çıkıyor 200 e de düşüyor ama 200 ms çok anlık olup geri yükseliyorAynı uzaklıkta Alpha ile kaç ping vardı hocam?
Değerler normal değil hocam. Aygıt Yöneticisini açın ve Ağ Bağdaştırıcıları kısmından İntel WiFi sürücünü silin.Hocam ortalamayı hesaplarsak 800ms civarı olur 1k ya da çıkıyor 200 e de düşüyor ama 200 ms çok anlık olup geri yükseliyor
CS go da 200ms ile 400ms arasında gezindi nadiren de olsa 100 ü gördüm. valorant a göre daha düşük ama hâlâ oynanılabilir değil .s @Radeon RX 5500M
Hocam bence farklı bir yerde WiFi bağlantısı sağlama şansınız varsa orada da test edin. Ben SuperBox ve telefon hotspotu ile başka cihazlarda hangi ping değerlerini alıyorsam Alpha'da da aynı değerleri alıyorum.@ue666 Teşekkürler Hocam emeğiniz için ısrarla yardım etmeye çalışıyorsunuz. Umarım sizi bıktırmadım. dediğinizi yaptım ama farklılık olmadı CS ve Valorant da aynı değerler...
AMA telefonu USB kablo ile laptop a bağladım sonra telefondan Wi-Fi açıp modeme bağlandım (ilk kez mobil veriyi değil modemin internetini telefondan bağladım) Tuhaf bir şekilde Valorant'ta ping 40 da sabit- CS:GO'da ping 80 de sabit oldu. Oldukça stabildi. Ardından telefonu yine Wi-Fi'ye bağlıyken hotspotu açarak laptop a bağlandım. Modemin internetini telefon sinyalinden bağlamış oldum. Vee daha da tuhaf sonuç = Valorant'ta 40 70 arası ms CS de 80 100 civarı ms
Alpha modemin internetini telefondan kat kat daha iyi çekmesi lazım değil mi ?. Kafam daha da karışıyor servise yollasam hiçbir şey açıklayamam ki .d
Modem 5 6 ay önce aldığım orta bir model. Modem de sorun var demek istiyorum ama diyemiyorum Lenovo oldukça iyi çekiyordu aynı şekilde telefonda iyi.
İnterneti bağlama şeklim ve telefon-laptop hız testleri
,
Hocam yakın zamanda böyle bir şansım yok, bu sorun neyden ve nasıl kaynaklanıyor olabilir ? Aklıma hiçbir neden gelmiyorHocam bence farklı bir yerde WiFi bağlantısı sağlama şansınız varsa orada da test edin. Ben SuperBox ve telefon hotspotu ile başka cihazlarda hangi ping değerlerini alıyorsam Alpha'da da aynı değerleri alıyorum.
Ben de aynısını düşünüyorum hocam. Modemler konusunda çok detaylı bilgim yok ancak modem kaç GHz yayın yapıyor? Bazı modemlerde 2.4 bazılarında ise hem 2.4 hem 5 GHz desteklenebiliyor. Varsa 5 GHz olana bağlanın. Ayrıca modemin kablosuz ayarlar kısmında hangi kanal ayarlı? Eğer otomatikte ise farklı bir kanala(tek sayı olması önerilir genelde) alıp tekrar deneyin. Telefon ile laptop arasında olan bir durum anlattığınıza göre. Bu dediklerim durumu değiştirmezse modemin marka ve modelini paylaşırsanız ufak bir araştırma yapabilirim.Hocam yakın zamanda böyle bir şansım yok, bu sorun neyden ve nasıl kaynaklanıyor olabilir ? Aklıma hiçbir neden gelmiyor
Bilgisayarın Wi-Fi'si sorunlu olsa telefondan paylaştığım internette sorunlu olur .s
Modem ayarlarından Kanal kısmını değiştirmeyi deneyin hocam. İşe yaramazsa eğer Aygıt Yöneticisi - Ağ bağdaştırıcıları - Intel(R) Wi-Fi 6 AX200 160MHz(Sağ tık) -TP-LINK TD-W9970 300Mbps Fiber Modem/Router,EWAN, VPN, Fiyatı
TP-LINK TD-W9970 300Mbps Fiber Modem/Router,EWAN, VPN, en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Modem Sadece 2.4ghz yi destekliyor telefona baktım hotspot için kaç ghz yi destekliyor diye bulamadım. Telefon redmi 8 pro