MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnceleme gelmiş yük altında Max 94.8 iyi bir değer gibi duruyor.

Hocam driverlar SSD'de kurulu olarak geliyor yanlış hatırlamıyorsam, Windows 10 kurarken orayı sildiniz mi?

Ben yanlışlıkla sildim Dragon Center SteelSeries Engine ve AMD'nin Radeon Software yükledim başka yapmam gereken bir şey var mı?

Buradan kontrol edin isterseniz hocam.

Şey mermi can klavye de gözüküyordu ya o hangi uygulama ileydi bilginiz varsa anlatir misiniz.

Dün baktığımda en yeni 5600m driver de isteğe bağlı yüklenebilir diyordu. Bir önceki sürümünde ise yüklenmesi önerilir diye bir yazı vardı

fiyat güncellemesi baya bir oldu şuan peynir ekmek gibi satılıyor fiyatlar inanılmaz arttı

Yok hocam başka bir işlem yok sanırım. O mermi cam falanda SteelSeries Engine'den ayarlanıyor diye biliyordum şaşırdım açıkçası.

Cyberpunk 2077'de Ultra ayar 68 FPS ise mükemmel, 2060'tan daha iyi 2070 ile kapışıyor.

Son düzenleme:

15 inç de sıcaklık bir tık fazla mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…