MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

şarja takılıyken hocam. dünden beri de şarjdan çıkarmadım. yukarıdaki mesajı yazdığımdan beri 2 kere oldu. çok sinir bozucu, umarım ciddi bir şey değildir ve çözülür.
Hocam video kaydı alma şansınız var mı ?

Hocam video kaydı alma şansınız var mı ?
Hocam bayağıdır tekrar olmadı. Bunun videosunu yakalamam çok zor çünkü aşırı rastgele zamanlarda oldu. Ödevimi bitirdikten sonra telefonla yakalamaya çalışıcam. Yakalayabilirsem haber ederim. Sizce driver'ı silip hazır gelen ekran kartı driver'ını yükleyeyim mi yine de?

Hocam Driver sürümüne bir bakabilir misiniz benim aşağıda bıraktığım gibi

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 62
Denetim masasından yüklü programlar listesinin ekran görüntüsünü atabilir misiniz hocam (denetim masası, program kaldır)
tam bayadır olmuyodu derken yine oldu, bu sefer tüm ekran beyaz-pixelli oldu(ama hala masaüstü görünüyodu, ekranı kapatmıyodu yani)

Son düzenleme:
Hocam Windows kurulum sorunu yasıyorum siz de yaşadınız mı?
Hocam diske tıklayıp ileri diyince çıkan sorunu diyorsanız tek sayfalık bi rehber var kutudan çıkan orda yazanları yapın düzeliyor, ben orayı okumadım ve driver kısmını silmem gerekti bayağı uğraştım yani

Touchpadde sorun yaşayan başka kimse var mı? İki parmak ile yapılan scroll Zoom gibi hareketler çalışmıyor touchpad FN tuşundan devre dışı bırakılamıyor. Çözümünü bilen var mı?

Touchpadde sorun yaşayan başka kimse var mı? İki parmak ile yapılan scroll Zoom gibi hareketler çalışmıyor touchpad FN tuşundan devre dışı bırakılamıyor. Çözümünü bilen var mı?
Hocam bende hepsi çalışıyor şimdi denedim. fn+f3 basınca devre dışı kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…