MSI Alpha 17 A4DEK-025XTR alınır mı?

Tertemiz al geç.

Driverlari nerden kontrol edebilirim acaba?

MSI Alpha 17 sayfasına girin, Support'a tıklayın. Alpha 17 a4Dek'i seçin. Downloads bölümünden tüm driverları kontrol edin. Bilgisayar içinde ise, denetim masası>kaldır bölümündeki programlarla karşılaştırın. Intel WLAN driver onda sorun çıkarsa buraya yazın hocam çözümünü anlatırım. @MenTaL hocam sizin Intel driverları eksik görünüyordu en son hallettiniz mi?

Tertemiz al geç.

Hocam aldım 2 haftadır kullanıyorum memnunum.

hocam servise gönderdim herhangi bir sorun yok işlem yapamıyoruz dediler. ürünü hiçbir şey yapmadan geri gönderdiler.
aynı sorun bende de var. servise gönderdim bana tüm testlerden geçti, incelendi herhangi bir problem yok dediler ve ürünü geri gönderdiler. ne yapacağımı kestiremiyorum.

Son düzenleme:
Pil kalibrasyonu yapan var mı cihazına ?

Pil kalibrasyonu yapan var mı cihazına ?
Kalibrasyon olarak yapmadım ama kapasite ile son tam dolumu karşılaştırdım. Hep %95 e kadar doluyor yani yüzde yüz doluluk beklemiyordum...

İşin tuhafı Son tam dolum kapasiteden fazla çıktı şoktayım .dd yok mu açıklayabilecek birisi .d

Dosya Ekleri

• 1609702962776.png
    4,9 KB · Görüntüleme: 63
Driverlari nerden kontrol edebilirim acaba ?
msi in kendi sitesinde driverler mevcut, özellikle amd chipset driverini yüklediğinizden emin olun.
Hangi driverler hocam intelin AX200 wi fi kartından mı bahsediyorsunuz
Kutunun yan tarafında 65 wh değil 68 wh olarak geçiyor pil oranı yani internette yazılan değerden daha yüksek

Evet hocam Wi-Fi ve Bluetooth driverları.

Hepsini yükledim artık sorun yaşamıyorum.

Ben killernet Wi-Fi 6 kullanıyor sanıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…